• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

"Săgeată" spre Afrodita! Vezi ce echipă din Cipru e aproape de a-l lua pe dinamovist!

Posted by alex On 04:15 No comments
Marius Niculae îşi caută echipă încă de la finalul anului, având şi acceptul şefilor din "Groapă". "Săgeată" a refuzat recent o ofertă venită din China, solicitând 550.000 de dolari pe an, dar încă nu duce lipsă de propuneri.
Destinaţia căpitanului roş-albilor ar putea fi Cipru, de unde una dintre cele mai importante echipe de acolo i-a trimis o ofertă extrem de interesantă. Anorthosis Famagusta, echipa antrenată de Stanimir Stoilov, are nevoie de un atacant de profilul lui Niculae şi doreşte urgent înregimentarea dinamovistului. Informaţia a circulat ieri în presa din Cipru şi a fost confirmată pentru ProSport de surse din interiorul clubului.
600.000 de dolari de la Famagusta
Anorthosis a înaintat o ofertă tentantă, plus o primă de instalare consistentă. Suma se învârte undeva în jurul a 600.000 de dolari, iar presa din Insula Afroditei sugerează că fotbalistul va evolua aproape sigur la fosta echipă a brazilianului Mario Jardel. Anorthosis (13 titluri) este prima echipă din campionatul cipriot care a jucat în grupele Champions League, performanţă reuşită în 2008. Din 1974, după ocupaţia turcă, echipa şi-a mutat sediul de la Famagusta la Larnaca. Chiar şi în exil, echipa unde a antrenat şi Anghel Iordănescu este una dintre cele mai iubite din Cipru. În prezent ocupă locul 6 în campionat, la 19 puncte faţă de liderul APOEL şi la alte două de cupele europene.

A acceptat micşorarea salariului

Revenind la Marius Niculae, atacantul şi-a asigurat şi un "plan B", dacă tratativele vor eşua. Atacantul a acceptat reducerea salarială de la Dinamo şi acum pur şi simplu aşteaptă liniştit să vadă unde va evolua în acest an.

"E bine că a plecat N'Doye!"

Marius Niculae a comentat şi mişcările de trupe efectuate de Dinamo în pauza copetiţională. "Săgeată" crede că despărţirea de Ousmane N'Doye este benefică pentru liniştea vestiarului. "Pentru atmosfera de la echipă este bine că a plecat Ousmane N' Doye", a declarat căpitanul "câinilor" la Fanatik Show.

REACŢIE
Ofertă refuzată pentru Andrei Cristea
Zilele trecute, pe adresa clubului din "Ştefan cel Mare" a sosit o cerere de împrumut din partea divizionarei secunde germane Karlsruher pentru Andrei Cristea (foto). Nicolae Badea a declinat oferta şi le-a transmis nemţilor că nu doreşte un transfer temporar pentru ultimul golgheter al României, invitându-i pe partenerii de discuţii la un dialog pe aceeaşi temă la sfârşitul sezonului.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.