• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Se revoltă "câinii"! Dinamo riscă neprogramarea în retur!

Posted by alex On 04:12 No comments
Elevii lui Andone au intrat de joi în vacanţa de iarnă, însă fotbaliştii s-au întors la familii doar cu promisiuni. Aceleaşi promisiuni pe care acţionarii li le-au spus şi lor: "Până de Crăciun o să vă primiţi o parte din bani".
Unii dintre jucători s-au resemnat deja. Este vorba despre cei care au întârzieri mai mari de trei luni, însă alţii, care sunt la pragul celor 60 de zile, îşi controlează contul în fiecare zi. În cazul în care nu vor reuşi să mai achite din datorii, şefii din "Ştefan cel Mare" se pot trezi cu surprize, asta pentru că unii jucători sunt decişi să depună memorii la LPF dacă vor face Sărbătorile cu buzunarele goale.
"Am înţeles situaţia tot sezonul, nu am comentat, dar suntem şi noi oameni, iar de Sărbători nu putem sta fără bani", au spus jucătorii.
Aflat la Miami, Cristi Borcea încearcă să-i liniştească pe jucători. Se pare că preşedintele executiv s-a săturat să-i tot audă pe jucători cum se plâng în faţa presei că au restanţe şi vrea să rezolve cât se poate de repede, mai ales că nu-i convine deloc să piardă jucătorii din această cauză.

Îi salvează Borcea?
Astfel, înainte de Sărbători, acţionarul intenţionează să revină în România şi, printre altele, să achite şi o parte din res­tanţe. "O să vin să le dau banii, că m-am săturat să-i văd cum se vaită cu orice ocazie. Fac clubul de râs!", le-a transmis nervos Borcea unor apropiaţi.

Dinamo riscă neprogramarea

În cazul în care fotbaliştii vor depune memorii, Dinamo riscă neprogramarea în retur, asta pentru că jucătorii vor să se adreseze LPF pentru a-şi recupera banii pe care îi aveau de primit. "Nu vrem să fim liberi de contract. Nu am mai primi nimic aşa, iar în plus nu ştiu dacă ne găsim oferte pe praful ăsta. Vrem să jucăm la Dinamo, dar pe bani, nu pe vorbe", au spus jucătorii.
Vom avea bani de Sărbători, şefii ne-au promis că ne vor achita o parte din restanţele financiare!
Liviu Ganea, atacant Dinamo

4 luni este perioada cea mai mare în care clubul a întârziat cu banii către jucători

3 prime au încasat dinamoviştii în tur, cu Rapid, Steaua şi Gloria Bistriţa
1.800 de euro de persoană au luat titularii din derby-ul cu Steaua

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.