• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Situaţie critică la Dinamo! Câinii n-au bani nici de mâncare!

Posted by alex On 04:15 No comments
La Dinamo, situaţia financiară este critică. Dacă şefii, antrenorii şi jucătorii recunosc că sunt probleme, "dar aşa e peste tot", realitatea pare a fi mult mai crudă. Pentru a face economie, şefii au renunţat să mai bage echipa în cantonamentul de la Săftica.
Criza financiară a atins cota critică. S-a vorbit de datorii către stat, apoi de salarii restante cu lunile, de economie la lumină şi gaze. Iar la început de an situaţia este din ce în ce mai gravă, de suferit având şi programul de pregătire al echipei. Iniţial, înainte de vacanţa de iarnă, şefii împreună cu Andone au făcut un program care cuprindea şi un cantonament de aproximativ o săptămână la Săftica. Fotbaliştii ar fi trebuit să intre în baza din Ilfov la două zile după reunire. Spre bucuria jucătorilor, programul s-a modificat, iar lotul va merge la Săftica doar două zile. Motivul pentru care s-a făcut această schimbare are conotaţii financiare şi este legat de cheltuielile pe care le-ar fi suportat clubul pentru deplasarea lotului la Săftica, în special cele pentru asigurarea mesei celor aproximativ 30 de fotbalişti.
N-au 2.500 de lei pe zi pentru masă!
Iar suma pe care ar fi trebuit să o scoată din vistierie nu este una colosală. Se pare că o zi de cantonament costă până la 2.000 de lei. În condiţiile în care la începutul pregătirilor sunt mai mulţi jucători, acestea se pot ridica până la 2.500 de lei pentru fiecare zi. Cum ar fi fost vorba de o săptămână, "câinii" ar fi cheltuit puţin peste 10.000 de lei. În cele din urmă, concluzia a fost că efortul financiar nu se merită, iar jucătorii se vor antrena în "Ştefan cel Mare", urmând ca deplasarea la Centrul Olimpic de la Izvorani să se facă în momentul în care programul o va permite.

Lipă a tăiat lumina
În urmă cu două luni, "câinii" s-au confruntat cu o altă situaţie penibilă. Astfel, Clubul Sportiv, cel care deţine Complexul Dinamo, a luat decizia de a tăia lumina şi gazele secţiei de fotbal din cauza restanţelor financiare. Hotărârea i-a aparţinut chestorului Elisabeta Lipă, iar timp de jumătate de zi nimeni de la fotbal nu a avut lumină şi gaze, fie că a fost vorba de simple birouri sau de vestiarele Centrului de Copii şi Juniori.

Greu şi cu rovinietele
Tot la început de an se pare că o altă problemă loveşte în vistieria clubului: rovinietele pentru maşinile înmatriculate pe statele clubului! În discuţie intră şi autocarul echipei mari, pentru care se pare că nu s-au găsit bani pentru rovinietă. Acest lucru ar fi trebuit rezolvat până la plecarea echipei în Turcia, asta deoarece în fiecare an autocarul clubului face deplasarea în Antalya pentru a asigura transportul la meciuri.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.