• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Ţeapă de 250.000 de euro pentru "Săgeată"

Posted by alex On 04:13 No comments
Veştile proaste curg fără oprire pentru Marius Niculae. Atacantul lui Dinamo a pierdut la TAS suma pe care o solicita fostului său club, Inverness. În plus, "Săgeată" ar trebui să renunţe la restanţele pe care câinii le au la el, adică salariul pe patru luni, doar pentru a se putea transfera mai uşor.
Se spune că fotbalul te aduce în postura de a câştiga în câteva luni bani cât pentru o viaţă de muncă şi că fotbaliştii sunt nişte răsfăţaţi ai sorţii. Există, bineînţeles, şi contraexemple, iar unul dintre ele este Marius Niculae.
Daune de peste 200.000 de euro
Atacantul lui Dinamo a primit în urmă cu trei zile o veste extrem de proastă. În conflict cu fostul său club, Inverness, căruia îi solicitase plata a 130.000 de lire sterline, Niculae a aflat că a pierdut la TAS disputa cu scoţienii. Suma reprezenta un procentaj de 30% din valoarea transferului său la Dinamo, clauză trecută în contract, iar toate instanţele premergătoare TAS îi dăduseră dreptate. Totuşi, tribunalul sportiv a întors decizia şi, pe lângă cei aproximativ 150.000 de euro pierduţi, Niculae este obligat acum să plătească şi toate cheltuielile de judecată ale unui proces ce data din 2008.

Vrei în străinătate? Trebuie să Plăteşti!
Atacantul mai are o problemă de ordin financiar. Conducerea lui Dinamo are o restanţă de peste 90.000 de euro la el, adică patru rate lunare din contractul de 280.000 de euro anual. Cum Niculae şi-a exprimat dorinţa de a se transfera în Asia, acolo unde este dorit de mai multe echipe, şefii "câinilor" i-au transmis că îl vor lăsa să plece doar dacă renunţă la datoria clubului faţă de el. Astfel, dauna totală pe care "Săgeată" ar acumula-o s-ar ridica undeva la peste 240.000 de euro.
Niculae: "Vreau să uit de fotbal"
Atacantul a vorbit ieri pe site-ul oficial al clubului despre un eventual transfer, dar şi despre perioada pe care Dinamo o traversează. "Sunt în vacanţă şi încerc să mă liniştesc după un tur de campionat care nu ne onorează. Vreau să uit câteva zile de fotbal. Nu mă gândesc la un transfer în străinătate pentru că vreau să privim returul mult mai încrezători în forţele noastre", a explicat Marius Niculae.
19 goluri în 60 de partide a marcat Niculae în Liga I pentru Dinamo de la revenirea din Scoţia

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.