• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 1 octombrie 2010

Giovani, execuţie în stil mafiot! VEZI ce SMS i-a trimis înapoi lui Garat!

Posted by alex On 12:49 No comments

La Dinamo, dacă nu se ceartă acţionarii, atunci găsesc jucătorii motiv de ceartă cu antrenorul. Sau cu presa, ori cu fanii! Mai nou, unul dintre elevii lui Andone, Juan Pablo Garat pe numele său, a reacţionat la o declaraţie a lui Giovani Becali. Cel mai probabil, argentinianul nu ştia în ce se bagă. Dar a aflat repede, după câteva schimburi de SMS-uri cu fostul agent FIFA!
Imediat după înfrângerea câinilor la Urziceni (0-1), Giovani Becali a intrat în direct la GSP TV pentru a-şi expune părerea sinceră despre Juan Pablo Garat.Argentinianul tocmai fusese "oaia neagră" a meciului, după ce a făcut un henţ în careu şi a fost eliminat pentru două "galbene" în repriza secundă. De ajuns pentru ca fostul impresar să dea verdictul în stilul său caracteristic: "Nu ştiu cine l-a adus pe acest Garat la Dinamo! Este cel mai slab stoper pe care l-a avut Dinamo! Şi Abrudan joacă mai bine ca el".

A cerut în vestiar numărul lui Becali
Argentinianul nu a stat cu mâinile în sân şi a ţinut să-şi facă dreptate. De fapt, a încercat. A făcut rost de numărul lui Giovani şi i-a trimis un SMS. "Nu ştiu cine eşti, nu te cunosc, dar nu îţi permit să vorbeşti aşa despre mine. Poate eşti mare în România, dar eu nu am auzit de tine şi nu ai niciun drept să vorbeşti aşa despre mine", a scris în mesaj fundaşul central.

"Giovani, Nu mă sperii!"
Aşa cum era de aşteptat, fostul preşedinte din "Ştefan cel Mare" nu a rămas dator şi i-a întors serviciul elevului lui Andone, tot printr-un SMS: "O să afli tu cine sunt eu. De acum înainte nu vei mai juca deloc la Dinamo". Aceasta a fost doar o parte din mesajul lui Giovani Becali, asta pentru că fundaşul nu a reuşit să înţeleagă tot, cerându-le colegilor să-i explice unele expresii folosite de Becali. Totuşi, dinamovistul s-a încumetat să răspundă pe acelaşi ton şi i-a spus lui Becali să renunţe la ameninţări pentru că nu este impresionat.
Dialogul dintre Becali şi Garat:
Giovani la GSP TV:
Nu ştiu cine l-a adus pe acest Garat la Dinamo. Este cel mai slab stoper pe care l-a avut Dinamo. Şi Abrudan joacă mai bine decât el. Unde a jucat, că nu am auzit de el?

SMS Garat:
Nu eşti impresarul meu, nu înţeleg de ce te bagi în seamă cu mine. Nu ştiu cine eşti, nu te cunosc, dar nu îţi permit să vorbeşti aşa despre mine. Poate eşti mare în România, dar eu nu am auzit de tine şi nu ai niciun drept să vorbeşti aşa despre mine.
Critică-ţi jucătorii pe viitor!

SMS Giovani:
O să afli tu cine sunt eu! De acum nu vei mai juca niciun joc pentru Dinamo.

SMS Garat:
Nu mă impresionezi cu ameninţările tale. Te rog să-ţi vezi de treaba ta!
PAMFLET| Ce ar fi putut să-i scrie Giovani?
Juan Pablo Garat nu a înţeles tot mesajul pe care Giovani Becali i l-a trimis. Cu un mic exerciţiu de memorie, am putea să deducem ce conţinea tot SMS-ul fostului impresar. Probabil printre rânduri, Becali i-a transmis argentinianului că "îl va face de la brâu în jos" sau "Mi-au spus colegii tăi că puţi". Încheierea simplă ar fi putut conţine un "Eşti o zdreanţă, te scuip!" în loc de la revedere, şi un emoticon furios care să exprime exact deranjul.
Întâmplător sau nu, Juan Pablo Garat a fost adus la Dinamo de către managerul sportiv Florin Prunea. Este cunoscut faptul că fostul internaţional se află într-un conflict deschis cu Giovani Becali

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.