• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Turcu, prinţ şi cerşetor! Citeşte istoria acţionarului pasiv al lui Dinamo!

Posted by alex On 04:14 No comments
Vasile Turcu a ajuns în 2001 la Dinamo şi, după un periplu la secţia de handbal a clubului, din 2004 a devenit acţionar. Investitorul era etichetat drept un membru al găştii "băieţilor deştepţi" care au făcut afaceri cu profit uriaş în urma unor contracte cu statul român. Contracte al căror număr a crescut vertiginos după instalarea la Dinamo. Interesant este faptul că sumele câştigate de Turcu au scăzut în ultima vreme proporţional cu neimplicarea lui la Dinamo!
Afaceristul a început prin a se poziţiona în linia a doua a personajelor din "Groapă" mediatizate, poziţie părăsită cu mult zgomot ceva mai târziu. Punctul culminant al ascensiunii lui Vasile Turcu la roş-albi a fost atins în 2008.
I-a adus pe Julio Cesar şi Torje...
Când l-a achiziţionat exclusiv din banii săi pe Julio Cesar, brazilian trecut şi pe la Real Madrid, fundaşul a fost prezentat printre petale de trandafiri chiar la restaurantul afaceristului. A urmat, conform speculaţiilor de atunci, cumpărarea lui Gabi Torje, cel mai important jucător al actualei echipe. A frapat prin extravaganţele sale, gen costume de 10.000 de euro, maşini de lux, colecţii impresionante de ceasuri. Apoi, desele gafe făcute în intervenţiile aproape zilnice la posturile TV i-au dăunat. Şi după mai multe certuri cu acţionarii "grei" ai clubului, Nicolae Badea şi Cristi Borcea, în cariera fostului vicepreşedinte a început declinul.
…Apoi şi-a ipotecat proprietăţile
Cât de gravă este situaţia actuală a lui Vasile Turcu? Destul de gravă, în contextul crizei mondiale şi al nivelului la care era obişnuit. Finanţatorul duce o lipsă acută de lichidităţi pentru a-şi alimenta puţinele societăţi de construcţii în principal. Aceleaşi surse susţin că afaceristul a fost nevoit să îşi ipotecheze o parte din proprietăţile sale, inclusiv casa unde locuieşte, pentru a credita anumite sume necesare finanţării afacerilor sale.

Persiflat de Badea...
Sugestiv este şi felul cum au decurs negocierile recente dintre el şi Nicolae Badea pentru primirea unei părţi infime a datoriei în contul acţiunilor vândute la club, cifrată undeva la 2 milioane de euro. Turcu s-a prezentat câteva zile consecutive la birouri, iar fostul său partener a întârziat de fiecare dată câteva ore. Într-un final, patronul Romconstruct a acceptat să primească 10 miliarde de lei vechi (circa 250.000 de euro) de la Nicolae Badea, tranzacţie pecetluită apoi la restaurantul Aquarium din Piaţa Gemeni.
...Salvat de "Pinalti"
Concret, afacerile lui Vasile Turcu în construcţii aproape că nu mai există, unicul colac de salvare fiind un contract oferit recent tot de un om din fotbal, primarul de la Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan. Mai exact, conform "ancheteonline.ro", "Pinalty" i-a oferit fără licitaţie lui Vasile Turcu finalizarea proiectului de reabilitare a centrului istoric din Piatra-Neamţ. Controversată acum ceva vreme, afacerea nu a fost comentată în niciun fel de cei doi.
Măresc capitalul social
Rămas singurul for de autoritate la Dinamo, Nicolae Badea infirmă eventualitatea cedării clubului printr-o dezvăluire care poate însemna exact contrariul. Preşedintele "câinilor" pregăteşte majorarea de capital la societatea roş-albilor, mutare anticipată de ProSport de acum câteva luni. Gestul ar mări autoritatea, dar şi numărul de acţiuni deţinute de şeful de la Computerland. "Capitalul social al clubului se va mări. Nici Borcea nu se retrage", a declarat oficialul dinamovist la Sport.ro.
Badea şi Walter OK, Borcea şi Neţoiu nu prea
Dintre acţionarii lui Dinamo ce au pornit la drum în 1999, doar situţiile lui Nicolae Badea şi Florian Walter au rămas neschimbate. Primul conduce în continuare nestingherit clubul, cel de al doilea s-a mutat cu tot cu afaceri la Cluj, unde a reuşit să o readucă pe "U" în prim plan. Altfel, dacă Dragoş Săvulescu are acelaşi nivel de afaceri dar a preferat o intrare în anonimat, alţi doi acţionari au probleme. Gigi Neţoiu, financiare, nemaireuşind să păstreze nivelul de cheltuieli şi investiţii de acum ceva ani. Iar Cristi Borcea, de sănătate, fiind nevoit să rămână în autoexil la Miami, în SUA.
"De Sărbători, doar Dănciulescu mi-a dat mesaj! Mă aşteptam mai mult de la alţi jucători, gen Torje, în care am investit ceva bani la viaţa mea", Vasile Turcu, acţionar Dinamo
"Sunt un fraier care a băgat bani degeaba într-o echipă din Liga I", Vasile Turcu, iunie 2009
"Am adus un mare jucător, pe Julio Cesar. Este şi o lovitură de imagine", Vasile Turcu, august 2008
"Am pierdut 100.000 de euro când mi s-a furat Range Rover-ul. I-am trecut la pierderi din 2006, nu mă mai interesează", Vasile Turcu, aprilie 2007

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.