• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

"Veneam la Dinamo să conduc eu!"

Posted by alex On 04:13 No comments
Pe Ioan Niculae l-am găsit la sediul firmei sale din centrul Capitalei. Cocoţat la etajul 7, omul de afaceri a acceptat cu greu să vorbească. În cele din urmă a răspuns afirmativ, iar după vreo 15 minute de aşteptat în camera de protocol, patronul Astrei ne-a invitat în biroul său. "Poftiţi o carte de vizită, să învăţaţi să-mi scrieţi numele corect. Şi Băsescu, când vrea să mă înjure, îl înjură pe ăla de la Braşov".
Domnule Niculae, de ce aţi intrat în fotbal?
E boală veche. Eu am jucat fotbal până la 19 ani, la Alexandria, în Diviziile C şi B. Mi-am rupt piciorul şi am fost nevoit să renunţ, însă microbul a rămas. Apoi am preluat Rafinăria Astra, iar aici echipa de fotbal exista. Erau vreo 2.000 de oameni, iar pentru ei am spus că trebuie să bag bani în fotbal. Era o poveste frumoasă pentru nişte oameni care nu aveau prea multe distracţii. Acum, din 2.000 au mai rămas doar 100, asta pentru că Petromul a închis tot.

Acum vreţi să duceţi echipa la Giurgiu...
Da. Şi o s-o duc. Sediul clubului este deja în Giurgiu şi ne vom muta cu totul acolo. Facem un stadion de 12.000 de locuri, cu toate condiţiile. Eu sunt giurgiuvean şi am o datorie faţă de acel loc. În plus, vă spun ceva: acolo este un primar care vrea fotbal, pe cel din Ploieşti nici nu l-am văzut la faţă. În schimb, i-am văzut pe oamenii lui care veneau mereu când mai ridicam un pilon la stadion să-mi spună că nu am nu ştiu ce autorizaţie. Ploieştiul mi-a făcut necazuri, deci să nu îi mai deranjăm.

Poate şi pentru că mai există o echipă. Petrolul este formaţia cea mai iubită în oraş.
Petrolul e tot Astra, asta să fie clar! Eu am făcut o greşeală în 2003, atunci când am acceptat să schimb numele Astrei.

Unirea Urziceni, Oţelul... Nu sunteţi invidios?
Nu. Sunt bucuros. Sunt bucuros pentru că le-a dat peste nas celor din Bucureşti. Echipele din Capitală s-au învăţat ca de multe ori să câştige cu japca.

"La CFR s-a investit aberant"

Este CFR un exemplu de urmat pentru formaţiile din provincie?
La Cluj, investiţiile sunt aberante. Afacerile mele sunt altele, nu fotbalul. Fotbalul este un hobby. Niciodată nu voi investi prosteşte.

Totuşi, aţi vrut să mergeţi la Dinamo.
Nu eu am vrut, ei au vrut. Acolo erau cererile mai mari, dar şi obligaţiile mai mari.

Şi ce s-a întâmplat de nu aţi bătut palma?
A fost o mare greşeală, iar greşeala a fost a lor. Vă spun şi care a fost problema, că am văzut şi am citit tot felul de variante. Voit, în timp ce negociam cu cei de acolo, au apărut în presă numele altor oameni care ar vrea să preia Dinamo. Cineva a vrut să văd eu că am concurenţă. Atunci l-am sunat pe domnul Badea şi i-am spus că nu mă mai interesează. Vă mai spun ceva: nu aş fi venit decât ca acţionar majoritar. Cine ascultă muzica trebuie să o şi plătească.

N'Doye a venit la petrecerea de sfârşit de an a Astrei. Nu l‑aţi ofertat?
Nu, dar e un jucător interesant, care îmi place. E prieten cu Miranda şi el l-a chemat la petrecere. Am făcut glume despre escapadele lui. Mi-a spus că multe sunt exagerări. Am vrut chiar să văd dacă bea alcool. Aveam un vin bun de-al nostru şi chiar am insistat să-i dau. M-a refuzat, a băut doar Fanta.

Să ne întoarcem la Astra. Ce satisfacţii v-a oferit acest hobby al dumneavoastră?
M-au bucurat foarte mult cele două semifinale de Cupă. Chiar şi aşa, după cea cu Dinamo am renunţat la fotbal, dar până la urmă a renunţat Altmayer, care ne-a furat. Pot spune şi acum ce am spus atunci: sunt arbitri legaţi de anumite cluburi, iar problema s-a mutat de la centru spre tuşă.

Doar arbitrii vă strică distracţia?
Uneori m-am simţit trădat. A fost un meci în care i-am bătut pe stelişti cu 3-0. Chiar Gigi ne-a spus că i-a oferit lui Mihalache zece mii de euro să o lase mai moale. I-a dat două goluri, însă în decursul anilor am mai avut bănuieli. Dar nu m-au furat pe mine, s-au furat pe ei şi pe colegii lor.

"E frumos când învingi Rapidul şi în tur, şi în retur, e frumos să baţi Steaua, iar Dinamo să te bată doar pe furăciune ", Ioan Niculae, finanţator Astra

"Clubul Dinamo va rezista. Nu e mai grav decât în alte părţi. Vor vinde jucători şi se vor descurca ", Ioan Niculae, finanţator Astra
1,2 miliarde de euro este averea estimată a lui Ioan Niculae

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.