• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

A venit Moşul

Posted by alex On 04:14 No comments
Jucătorii de la Dinamo şi gloriile din organigrama clubului i-au luat ieri locul lui Moş Crăciun şi i-au răsplătit pe micuţii fotbalişti ai Centrului de Copii şi Juniori. Cu "Mister" Dinu în frunte, Torje, Alexe şi Liviu Ganea le-au împărţit daruri celor care reprezintă viitorul "câinilor".
Criza financiară a fost necruţătoare sezonul acesta cu jucătorii de la prima echipă a lui Dinamo, dar se pare că, indiferent de condiţii, şefii din Ştefan cel Mare nu renunţă la copiii clubului. Fără Andone, plecat deja în vacanţă, în Thailanda, mai mulţi reprezentanţi ai lui Dinamo au împărţit ieri zeci de pungi cu daruri puştilor de la juniori.


Torje, Alexe şi Liviu Ganea au şi ei cereri pentru Moş Crăciun, principala fiind, evident, revenirea în fruntea clasamentului din Liga I. Pe lângă cei trei, la acţiunea organizată ieri de "câini" au mai luat parte Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Florin Prunea, Ionel Ganea şi Ion Moldovan.
"Nu i-am trimis scrisoare Moşului, dacă e să plec, plec şi fără o scrisoare. Şansele să câştigăm campionatul sunt mici" Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo
"Şefii nu m-au apreciat"
Mijlocaşul Timişoarei, Ianis Zicu, a vorbit despre ceea ce a avut de suportat în prima perioadă a anului, când evolua în "Ştefan cel Mare". "Mi-a fost foarte greu, mai ales că de-abia revenisem după accidentare. Conducerea lui Dinamo nu m-a apreciat deloc, nu au avut încredere în mine. În plus, suporterii nu au putut să-mi ierte anul petrecut în Giuleşti. A trebuit să plec din aceste motive", a spus Zicu la GSP TV.
Şi Negoiţă vrea să fie acţionar majoritar!
Ionuţ Negoiţă a renunţat să o mai finanţeze pe Poli Iaşi. Şeful de la Rin este în continuare "curtat" de Nicolae Badea pentru a deveni acţionar în "Ştefan cel Mare", însă se pare că acest lucru nu se va întâmpla în actuala pauză competiţională. Asta pentru că omul de afaceri vrea să mai aştepte până la vară, iar apoi, în funcţie de situaţia clubului, să dea un răspuns propunerii. Din câte se pare, actualul sponsor al "câinilor" se gândeşte să preia pachetul majoritar de acţiuni. Exact la fel a procedat şi Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Ploieşti.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.