• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Zie Diabate, singurul remarcat al "cîinilor: "Exact opusul lui N'Doye"

Posted by alex On 04:10 No comments


Zie Diabate, 21 de ani, este recomandat ca un tînăr liniştit, care a ţinut cu dinţii să rămînă în Ştefan cel Mare. Contra bănăţenilor şi-a cîştigat respectul echipei
Sîmbătă, contra Timişoarei (0-0), a fost cel mai bun om de pe teren. A avut un duel permanent cu Helder, a urcat curajos în atac, a scos de pe linia porţii. A fost singurul dinamovist lăudat public de către Andone şi de către şefi.
Printre atîtea staruri dinamoviste, în teren dar şi în afara lui, Zie Diabate este una dintre excepţii. "Este genul de băiat şi el pe aici. Nu-l bagă nimeni în seamă, dar el îşi vede de treaba lui. Rar de tot îi auzi glasul, însă te poţi baza pe el pe gazon.
Practic, e exact opusul lui N'Doye! Habar n-are de discotecă, probabil că nici n-a fost vreodată în vreun club, aproape că nu l-am văzut îmbrăcat în altceva decît în trening şi ştie să salute el primul", l-au descris ieri coechipierii pe ivorianul de 21 de ani.

Bănuit că şi-a pierdut special paşaportul
Povestea lui Diabate începe în 2006, cînd a fost adus la insistenţa lui Mircea Rednic şi pe banii lui Florian Walter, la acea vreme acţionar activ al roş-albilor. Zie a venit alături de alţi trei conaţionali pentru 20.000 de dolari. A rămas doar el la echipă, ceilalţi s-au pierdut pe drum. A evoluat mult timp la echipa secundă, iar la finele lunii iulie a fost cedat "Puriului" la Lankaran. Au apărut însă complicaţii cu paşaportul lui Diabate, iar afacerea a căzut.

Conducătorii lui Dinamo nu exclud ca ivorianul să fi minţit că l-a pierdut pentru a rămîne în Ştefan cel Mare. "Zie a venit de la o convocare la selecţionata de tineret a ţării sale şi a spus că şi-a pierdut paşaportul la Paris. Noi credem că n-a vrut să plece în Azerbaidjan. Era foarte ferm cînd spunea că vrea să rămînă la Dinamo. De o lună a semnat un nou contract, valabil pînă în 2014. Cîştigă mai mulţi bani, s-a liniştit", au comentat oficialii din Ştefan cel Mare.


"Încă n-am cîştigat ceva important cu Dinamo ca să pot să vorbesc. Sînt un jucător simplu într-o echipă mare din România. Mai am multe de arătat"
Zie Diabate, fundaş Dinamo

"Zie este un băiat la locul lui. L-am tot mutat pe cîteva posturi, dar eu zic că locul lui e ca fundaş stînga. A crescut mult în joc, te poţi baza pe el"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


Diabate în afara gazonului:
- A cerut să stea în apropierea stadionului pentru a nu cheltui mulţi bani pe transport. N-are maşină, se deplasează cu autobuzul sau metroul.
- Strînge bani să-şi cumpere un apartament în Capitală.
- "Probabil că se îmbată din două pahare de vin", se amuză colegii. Zie a fost văzut foarte rar consumînd cîte o bere sau un pahar de vin la mesele organizate de club.


cifră
6.000
de euro cîştigă lunar Diabate prin noul acord semnat luna trecută

sursa : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.