• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 19 martie 2011

Au încercat tehnicile viitorului! "Câini" hi-tech!

Posted by vasy On 15:02 No comments

Dinamo a pregătit meciul cu FCM Târgu Mureş prin metode împrumutate din tehnologia viitorului. Antrenamentul a fost de data aceasta cu public, chiar în centrul Capitalei, într-unul dintre pasajele staţiei de metrou de la Universitate.
După meciul cu Rapid, în care au jucat bine, dar au ratat şansa unei victorii, roş-albii au ajuns la concluzia că trebuie să mai lucreze la finalizare, de aceea au micşorat porţile. Şi apoi au folosit mingi hologramă, totul într-un decor demn de serialul "Star Trek". Scena, cu Moţi, Pătraşcu şi Bakaj în prim-plan, s-a petrecut în cadrul unui parteneriat de imagine cu sponsorul principal Orange, locaţia fiind cel puţin inedită. Pasajul Nicolae Bălcescu, de la Universitate, la numai cinci metri de staţia de metrou.

Mesaj către Borcea

Sub privirile cel puţin curioase ale trecătorilor, "câinii" au exersat serios posesia, preluările şi şutul la poartă, obiectivul fiind clar: trei puncte mâine, cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, eventual la un scor cât mai apropiat celui din meciul din tur, atunci când Dinamo a câştigat ca la tenis, cu 6-2!

La final a venit şi rândul sesiunii de autografe şi al pozelor cu fanii echipei. Apoi au venit declaraţiile jucătorilor implicaţi în acţiunea de ieri, care au avut un numitor comun: un gând pozitiv pentru preşedintele executiv Cristi Borcea, care acuză o tentativă de otrăvire. "Îi dorim tot binele din lume şi încercăm ca la meciul cu Gaz Metan să nu se streseze atât de mult încât să ia pastile cu pumnul", a explicat stoperul Cosmin Moţi.

Ce tehnologie au folosit

Pe un teren de dimensiuni reduse, prevăzut cu senzori de mişcare şi nişte porţi în miniatură, era proiectată o hologramă a unei mingi, care în momentul în care era atinsă de către fotbalişti se mişca exact ca un balon obişnuit, mai tare, mai încet şi cu o traiectorie modificată în funcţie de corectitudinea lovirii ei.

"Ce lipseşte e golul, pentru că ocazii am avut şi cu Rapidul. Am ajuns de multe ori în faţa porţii, dar trebuie să fim mai concentraţi la finalizare",Bogdan Pătraşcu, mijlocaş Dinamo

"Sunt mulţumit că am făcut primul pas, că am jucat titular în Giuleşti. Cu Târgu Mureş vom avea un meci greu, foarte important pentru Dinamo", Elis Bakaj, mijlocaş Dinamo

"Târgu Mureş este o echipă bună de când a venit domnul Sabău, o echipă destul de solidă, care joacă un fotbal bun şi trebuie să avem grijă", Cosmin Moţi, fundaş Dinamo
sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.