• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 25 martie 2011

Dinamo rămâne fără titluri! Epurare masivă în lotul "câinilor"

Posted by vasy On 14:13 No comments
Roş-albii au de gând să renunţe la vară la veterani ca Dănciulescu, Dolha sau Cătălin Munteanu, astfel că în lot e posibil să mai rămână doar trei campioni

Strategia organizată pe sistem nemţesc elaborată în această iarnă în birourile din "Ştefan cel Mare" presupune şi anumite riscuri. Demarată deja din această iarnă, dar cu schimbări majore ce vor fi operate abia la vară, acţiunea de "rebranding" a roş-albilor presupune despărţirea de aproape toţi jucătorii care au câştigat vreun trofeu în carieră.
De când a preluat iniţiativa în ceea ce priveşte strategia pe termen mediu şi lung la Dinamo, Nicolae Badea a luat o serie de hotărâri curajoase. Numai că proiectul "New Dinamo", care a fost deja pus pe tapet şi pentru realizarea căruia s-au operat deja mai multe modificări, impune şi riscuri. Astfel, după ce se va face şi "curăţenia de vară", una mult mai amplă decât ce s-a întâmplat în această iarnă, Dinamo riscă să mai rămână în lot cu doar trei jucători care au cunoscut gustul câştigării unui campionat.

Epurare masivă la vară

În acest moment, în lotul condus de Ioan Andone se regăsesc nouă fotbalişti care au cucerit măcar un titlu de campion în România. Dintre aceştia însă, doar patru mai intră în prezent în calculele tehnicianului când vine vorba de prima echipă: Dolha, Moţi, Liviu Ganea şi Dănciulescu. Ceilalţi cinci - Bordeanu, Vlad şi Cătălin Munteanu, Mehmedovic şi Mărgăritescu - au apărut sporadic sau deloc, iar din vară doar fundaşul sârb va rămâne în "Groapă". El, Moţi şi Liviu Ganea sunt singurii campioni din lotul roş-alb care au asigurat un post şi de la vară.

"Danciu" controlează balanţa

Cum cei trei enumeraţi mai sus au câştigat fiecare câte un titlu de campion, cu un amendament la Moţi, care a mai luat şi o Supercupă, bilanţul trofeelor câştigate de "câinii" activi e dramatic. Cel care ar mai putea salva situaţia este Dănciulescu. Atacantul a avut un sezon oscilant de la revenirea din Spania, iar rămânerea lui la Dinamo depinde în totalitate de cum va evolua pe finalul acestui sezon. În principiu, decizia renunţării la "Danciu" fusese luată deja, dar golul cu FCM Târgu Mureş i-a readus pulsul, astfel că decizia se amână pentru la vară.

9 trofee
Dănciulescu - 5 titluri (1998, 2001, 2002, 2004, 2007), 4 Cupe (1999, 2003, 2004, 2005)

5 trofee
Vl. Munteanu - două titluri (2002, 2004), 3 Cupe (2001, 2003, 2004)

4 trofee
C. Munteanu - 3 titluri (1997, 1998, 2007), 1 Cupă (1997)
Dolha - un titlu (2003), o Cupă (2002), două Supercupe (2002, 2003)

3 trofee
Bordeanu - 2 titluri (2001, 2009), o Supercupă (2003)
Mărgăritescu - un titlu (2007), o Cupă (2005), o Supercupă (2005)

2 trofee
Moţi - un titlu (2007), o Supercupă (2005)

1 trofeu
L. Ganea - un titlu (2007)
Mehmedovic - un titlu (20

www.prosport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.