• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 28 martie 2011

Dinamo a stabilit planul pentru la vară! Vezi care sunt principalele 3 ţinte ale "câinilor"

Posted by vasy On 10:39 No comments
Fără vreun trofeu în vitrină din 2007, dinamoviştii accelerează proiectul de reconstrucţie demarat în această iarnă. La finalul acestui sezon, conducătorii din "Groapă" au decis să se despartă de mai mulţi jucători din garda veche, iar achiziţiile sunt spectaculoase, cel puţin în prima fază: Chiricheş, Brata sau Pârvulescu.

Nicolae Badea a creionat deja "caietul de sarcini" ce va fi la vară în atenţia colaboratorilor săi. Proiectul "New Dinamo" nu se va opri la întinerirea lotului de jucători, pentru că modificări va suferi şi partea administrativă a clubului.

Pârvulescu senior, omul-cheie
Piesa importantă în strategia dinamoviştilor este în acest moment Eugen Pârvulescu. Actualmente preşedinte executiv la Pandurii Târgu Jiu, acesta va fi adus la vară în "Groapă", unde va ocupa, începând din iunie, o funcţie de conducere. Tot el este cel care a mediat din partea gorjenilor conflictul dintre Pandurii şi Dinamo iscat de transferul lui Ilie Iordache şi este recunoscut pentru relaţia bună pe care o are cu şefii roş-albi. Pârvulescu va avea un rol-cheie în cel puţin trei tranzacţii pe care "câinii" încearcă să le parafeze la finalul acestui sezon.

Chiricheş şi-o bandă stânga
Cele trei nume ce-au devenit pentru dinamovişti un "must have" sunt Vlad Chiricheş, Ciprian Brata şi Paul Pârvulescu. Ultimul, fiul viitorului conducător din "Groapă", este ca şi acontat, dar transferul său va fi făcut public abia la finalul sezonului. Problema este cu ceilalţi doi. Chiricheş a fost dorit şi la începutul acestui retur, dar "câinii" nu s-au înţeles cu Pandurii, iar Brata a intrat în atenţia roş-albilor după meciul din tur. Chiricheş a refuzat Steaua şi ar agrea mai degrabă un transfer la Dinamo, iar mijlocaşul nu ar spune nici el nu unei mutări. Prin achiziţiile trioului, "câinii" ar acoperi trei posturi fragile în prezent: fundaş central - Chiricheş, fundaş stânga - Pârvulescu şi mijlocaş stânga - Brata.

Se luptă cu Meme Stoica
Chiricheş şi Brata nu sunt doar pe lista lui Dinamo, iar pentru a-i achiziţiona, şefii roş-albilor se vor lupta chiar cu Steaua. Cei doi fotbalişti ai Pandurilor sunt doriţi foarte mult de Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor, care a insistat pe lângă Gigi Becali încă din iarna aceasta să parafeze transferurile. Totuşi, se pare că Dinamo are doi aşi în mânecă: influenţa lui Pârvulescu pe lângă fotbalişti şi pe lângă Marian Condescu, dar şi dorinţa jucătorilor.

Am o relaţie bună cu oficialii lui Dinamo şi nu pot nega prietenia cu Cristi Borcea, însă momentan eu sunt la Pandurii şi trebuie să ne salvăm de la retrogradare
Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.