• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 29 martie 2011

Florin Prunea rememorează plecarea diamoviştilor din cantonamentul de la Cluj: "Jucătorii au primit bani ca să plece!"

Posted by vasy On 13:35 No comments
Ultimul schimb de replici dintre Vicor Becali şi Florin Prunea a fost la fel de savuros şi plastic în exprimare ca şi precedentele. Pretextul ultimei confruntări a fost legat de celebrul scandal de la Cluj, când cinci dinamovişti au părăsit cantonamentul echipei la îndemnul fraţilor Becali.

Conflictul dintre Florin Prunea şi Victor Becali a cunoscut un nou episod, la Recursul Etapei. "Răzbunarea lor vine de la faptul că m-am opus ca persoane care n-au nicio legătură cu conducerea clubului să sfătuiască jucătorii să fugă din cantonament. Unii au fost şantajaţi, alţii au fost ameninţaţi, altora li s-au oferit bani", a explicat fostul manager sportiv al "câinilor" .

Microbuzul era să devină avion
Într-adevăr, influenţa familiei Becali a fost hotărâtoare în decizia jucătorilor. Sugestivă este reacţia de atunci a lui Andrei Mărgăritescu. Care, având statutul de veteran al vestiarului, a fost rugat de şefi să ajute la stingerea revoltei. "Da, o să vă ajut", a promis solemn mijlocaşul, apoi la numai câteva ore distanţă a ocupat unul dintre locurile din faţă ale microbuzului ce a plecat spre Capitală. Concluzia scandalului televizat dintre Florin Prunea şi Giovani Becali i-a aparţinut tot fostului portar al echipei naţionale: "De când Nicolae Badea are mai multă putere în club, influenţa lor s-a mai diminuat. Fraţii Becali au uşile închise peste tot" .

Victor către Prunea:
"Infractorule, cu Suedia ai distrus visul unei naţiuni. Ai fost şi tu vreo glorie… În loc să fii la puşcărie, vii la emisiuni. Ai nenorocit arbitrajul, hoţule. Tu te crezi glorie, balerino!?"

Prunea către Victor:
"În 1994 veneai şi ne puneai apă în pahare. Veneai şi ne schimbai bateriile la maşină. Ne mai aduceai o brânză, ne mai puneai un pahar de vin. Cereai voie ca să intri la noi în hotel!"

Motivul pentru care fraţii Becali nu scapă niciun prilej de a-l ataca pe Florin Prunea e simplu. Conform acestora, fostul portar al naţionalei este cel care a dezvăluit presei despre existenţa la DNA a "Dosarului transferurilor". Şi, în acelaşi timp, Prunea este acuzat de către fraţi că le-ar fi spus inclusiv procurorilor detaliile cunoscute de el în acest caz, dezvăluiri ce au fost piesa de rezistenţă a dosarului întocmit de oamenii legii.

5 este numărul jucătorilor din "lotul Microbuzul" de la Cluj: Boştină, Ad. Cristea, Zicu, Alexe şi Mărgăritescu, ultimii doi find singurii care au scăpat de epurarea de la Dinamo

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.