• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 30 martie 2011

Încă o piesă pentru noul proiect! Vădrariu, chemat la Dinamo

Posted by vasy On 14:27 No comments

Daniel Vădrariu va primi o şansă în vară. Mijlocaşul va avea ocazia să joace la Dinamo, echipa care l-a cumpărat la 18 ani şi care a preferat până acum să-l împrumute. La 20 de ani, mijlocaşul care poate evolua şi în banda stângă, şi în banda dreaptă se va prezenta la antrenamentele din "Ştefan cel Mare".

Un anunţ la mica publicitate pentru perioada de transferuri din vară cu semnătura "FC Dinamo" ar putea arăta în felul următor: "Căutăm jucători tineri, eventual internaţionali". În aceste coordonate se încadrează şi Daniel Vădrariu, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani al Ceahlăului. În plus, elevul lui Emil Săndoi de la Under 21 este un "fiu rătăcitor" al clubului din "Ştefan cel Mare". În urmă cu doi ani, fotbalistul a fost cumpărat de "câini" de la Jiul Petroşani.

Sdrobiş l-a (re)descoperit

Daniel Vădrariu a fost descoperit de către noul scouter al clubului, Ioan Sdrobiş, "Părintele" fiind cel care l-a adus pe mijlocaş la Dinamo. Mai mult, din acest an, tot Sdrobiş le-a transmis şefilor că internaţionalul de tineret ar putea fi destul de matur pentru a juca la Dinamo. Nicolae Badea l-a ascultat pe scouter şi a "ordonat" ca fotbalistul să fie adus la echipă în vară.

Înlocuitor pentru Torje sau Alexe

Mai mult ca sigur, în vară, "câinii" se pot despărţi ori de Gabriel Torje, ori de Marius Alexe. Cei doi sunt monitorizaţi de mai multe formaţii din Europa, iar o ofertă convenabilă i-ar face pe conducători să-i cedeze. Vădrariu poate juca atât ca mijlocaş stânga, cât şi dreapta, astfel că ar fi un înlocuitor perfect pentru cel care va pleca.

3 goluri a reuşit Vădrariu în acest retur al Ligii a II-a din trei meciuri

2 goluri a marcat Vădrariu în poarta lui Dinamo pe vremea când era împrumutat la Astra, în Dinamo - Astra (3-3) din 2009-2010

5 ani, aceasta este perioada pentru care a semnat Vădrariu cu Dinamo în 2009

CUPA hagi DANONE"U" Cluj, în turneul final de la Timişoara

A reînceput Cupa Danone, prima echipă care a impresionat asistenţa fiind "U" Cluj. Conduşi de pe teren de Marco Dulca, fiul fostului rapidist Cristi Dulca, "şepcile roşii" şi-au asigurat prezenţa la turneul final din Timişoara. Clujenii îşi aşteaptă acum adversarele din celelalte şase oraşe, următorul vizitat de organizatori fiind chiar oraşul "Regelui", Constanţa

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.