• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 31 martie 2011

Începe operaţiunea "Csibi Barna"! Galeriile lui "U" şi Dinamo vor să-l caute pe cel care l-a "spânzurat" pe Avram Iancu

Posted by vasy On 09:30 No comments

Galeriile lui Dinamo şi Universitatea Cluj se vor revedea mâine. Este un meci în care Jandarmeria nu prea ar avea de ce să-şi facă probleme, pentru că cele două "tiffoserii" sunt înfrăţite. Altul este motivul de îngrijorare pentru forţele de ordine, anume protecţia extremistului maghiar Csibi Barna. Fanaticii celor două peluze vor să-l caute pe acesta în ziua meciului.

Imediat după gestul lui Csibi Barna, acela de a spânzura în centrul oraşului Miercurea-Ciuc o păpuşă care-l înfăţişa pe Avran Iancu, mai multe peluze ale echipelor din Liga I au luat atitudine. Pe rând, ultraşii rapidişti, cei ai Oţelului, dar şi cei de la "U" Cluj şi Dinamo au afişat mesaje prin care înfierau cele întâmplate de ziua naţională a Ungariei şi acuzau autorităţile pentru impasibilitatea arătată.

Mâine, "U" Cluj şi Dinamo se vor întâlni de la ora 20:30, iar liderii celor două peluze vor să organizeze încă din zori un commando care să plece în căutarea lui Csibi Barna. Aceştia s-au şi interesat dacă Barna a ajuns la Abrud, lângă Alba Iulia, acolo unde extremistul a fost mutat disciplinar cu seviciul.

Mesaje naţionaliste

În plus, în timpul meciului, cele două galerii vor afişa mai multe mesaje naţionaliste, dinamoviştii şi "şepcile roşii" fiind cunoscuţi a fi cei mai naţionalişti fani din ţară. Acest lucru se vede foarte clar în partidele împotriva CFR-ului, "feroviarii" clujeni fiind consideraţi "echipa ungurilor" de către rivalii de la "U". La fel, în deplasările naţionalei României, galeria tricolorilor este de multe ori formată în cea mai mare parte din dinamovişti şi clujeni.

Jandarmeria: "Nu e prima ameninţare!"

Contactat telefonic ieri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Florin Hulea, a spus că au mai existat astfel de informaţii în momentul în care Csibi Barna a fost chemat pentru explicaţii la Parchet, la Bucureşti: "Au mai fost aceste zvonuri şi în momentul în care Barna a fost adus la Parchet, însă nu s-a întâmplat nimic".

Gestul care a şocat o ţară

Pe 15 martie, de ziua naţională a Ungariei, funcţionarul public Csibi Barna a spânzurat simbolic o păpuşă care-l înfăţişa pe Avram Iancu în centrul oraşului Miercurea-Ciuc, chiar în faţa unor copii. Imediat, şefii ANAF, instituţia la care lucra, l-au mutat disciplinar pe Barna în Ţara Moţilor, la Abrud, acolo unde nu a ajuns însă pentru că şi-a luat concediu de odihnă. Altfel, Barna este şi preşedintele formaţiunii extremiste "Garda Maghiară".

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.