• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Andone vrea să joace cu Steaua de Paşti: "Vom ciocni ouă cu ei"

Posted by vasy On 08:56 No comments


Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, astăzi, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în show-room-ul Mitsubishi, unul dintre partenerii clubului, că nu este deranjat de faptul că va juca derby-ul cu Steaua de Paşti. Ando a spus chiar că va ciocni ouă cu steliştii, aşa cum obişnuiesc creştinii.

"Chiar dacă este sărbătoare, vom juca cu Steaua. De ce nu, vom ciocni şi ouă cu steliştii. Suntem creştini şi e normal să facem acest lucru. Vom merge la Înviere, ne vom ruga de Sfintele Paşti, vom ciocni şi ouă cu cei de la Steaua, dar sperăm ca în teren să obţinem victoria", a spus Andone.

"La Vaslui, am adus tot ce are Dinamo mai bun"
Tehnicianul dinamovist a precizat că îşi doreşte un succes la Vaslui, care să apropie echipa din Ştefan cel Mare de podiumul Ligii I. "Sper să facem un meci foarte bun mâine la Vaslui şi să obţinem un rezultat favorabil. Va fi foarte greu, pentru că Vasluiul este o echipă redutabilă, dar dacă obţinem trei puncte, avem o şansă bună de a ne apropia de primele trei locuri. Voi folosi în acest meci tot ce am mai îm formă în lot, tot ce am mai odihnit. Sunt două echipe de valori apropiate şi vom face tot ce ne stă în putinţă să câştigăm. Publicul poate pune presiune, dar eu am jucători cu experienţă în echipă şi nu cred că poate fi asta o problemă pentru ei. Vasluiul este o echipă bună, dar care nu a câştigat încă un campionat", a mai spus Ando.

Vrea să respecte contractul cu Dinamo
Ando a precizat că este onorat de faptul că Mircea Sandu l-a nominalizat printre potenţialii succesori ai lui Răzvan Lucescu pe banca echipei naţionale, dar a afirmat că vrea să respecte contractul cu Dinamo. "Eu am contract cu Dinamo şi vreau să-l duc la bun sfârşit. Obiectivul pentru acest sezon este formarea unei echipe care să atace titlul în stagiunea viitoare. Au fost momente când am vrut să renunţ, dar eu vreau să-mi respect contractul. Mă onorează declaraţia lui Mircea Sandu, dar eu am un proiect cu Dinamo", a spus Andone, acesta fiind susţinut de Dănciulescu: "Noi vom face tot posibilul să jucăm bine şi să-l păstrăm pe nea Ando pe bancă".

Tehnicianul a mai spus că Dinamo poate ajunge fără probleme în vârf dacă va lega mai multe victorii. "Putem intra lejer în lupta pentru locul 2 dacă legăm 3-4 victorii. Nici Timişoara nu poate fi neînvinsă la nesfârşit, iar echipele din frunte vor mai pierde puncte în meciurile directe. Cu paşi mărunţi se pot realiza obiectivele mari. Dacă obţinem câteva victorii consecutive, putem ajunge în vârf", a punctat Andone, mulţumit de noua imagine a lui Dinamo: "Sincer să spun, îmi place mai mult echipa de acum decât cea din tur. Mă bucură şi faptul că nu mai apărem prin ziare că jucătorii merg prin baruri. S-a schimbat imaginea şi sunt convins că se va mai schimba în bine".

La conferinţa de presă au mai participat fotbaliştii Cătălin Munteanu şi Ionel Dănciulescu, dar şi Bogdan Piţigoi, managerul Grupului Tester Casa Auto Iaşi, dealer Mitsubishi.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.