• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Borcea a vrut să plece, dar s-a răzgândit la insistenţele... Stelei! "Finule, nu pleca!"

Posted by vasy On 10:59 No comments


Steaua, prin Gigi Becali, a ajuns să facă politica de club la Dinamo! Patronul stelist este cel care l-a convins pe Cristi Borcea să rămână în club şi în coasta lui Nicolae Badea, chiar şi în condiţiile în care Borcea nu mai e un pol de putere între "câini".

Actualmente, Cristi Borcea nu mai are nicio putere decizională la Dinamo, chiar dacă rămâne în prim-plan la nivel declarativ şi al apariţiilor media. I-a fost retras dreptul la semnătură, iar surse apropiate conducerii din "Ştefan cel Mare" susţin că şi preşedintele Nicolae Badea a avut de reproşat că, sub managementul lui Cristi Borcea, Dinamo a înregistrat o "gaură" de peste patru milioane de euro în buget în ultimele două campionate. În urma câtorva discuţii tari cu Badea, acum câteva săptămâni, Borcea a decis să se retragă! A şi făcut demersuri în acest sens, dar s-a întors în ultimul moment în urma insistenţelor... familiei Becali.

"Dacă ieşi, eşti nimic!"

Deşi reprezintă interesele marii rivale din Ghencea, patronul stelist, Gigi Becali, a fost mai înflăcărat chiar decât verii săi, Giovani şi Victor, în acţiunea de a-l convinge pe Borcea să reziste în funcţie atât cât poate, chiar şi în cadrul formal de până acum. Argumentul cu care Gigi Becali l-a convins a fost acela că, odată ce a ieşit din fotbal, Cristi Borcea nu ar mai însemna mare lucru. "Ce vrei să faci? Rămâi acolo şi bate-te pentru locul tău. Dacă ieşi, nu mai eşti nimic!", i-a spus Gigi lui Borcea, acesta alegând să meargă mai departe, deşi în ultima vreme nu a făcut decât să salveze aparenţele, lăsând senzaţia la TV sau în ziare că tot el conduce clubul.

E adevărat! Eu l-am convins pe Cristi să nu renunţe şi să rămână cât poate la Dinamo!
Gigi Becali, patron Steaua

Şi noi avem căi de a interveni în politica internă a Stelei. De pildă, în vară, l-am direcţionat pe Mihai Stoica spre Ghencea, refuzând ca el să fie angajat la Dinamo!
Nicolae Badea, preşedinte Dinamo

Nu pot face niciun fel de comentariu referitor la calitatea managementului lui Cristi Borcea ca executiv la Dinamo
Nicolae Badea, preşedinte Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.