• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 13 aprilie 2011

Posted by vasy On 12:54 No comments

Ce poate fi mai deprimant decât un meci în "Ştefan cel Mare?". Un meci în "Ştefan cel Mare" programat marţi de la ora două.

Şi ce poate fi mai deprimant decât un un meci pe "Ştefan cel Mare" programat marţi de la ora două? Un meci cu Unirea Urziceni! Echipa cu bilanţ pozitiv din Liga I în faţa "câinilor", echipa care nu ştie pentru ce mai joacă echipă care a făcut opt puncte în Liga Campionilor, iar acum are ca obiectiv opt puncte în tot returul. După o jumătate de oră, "câinii" aveau deja 2-0. Mehmedovic, cu capul în urma unui corner, şi Dănciulescu, din penalty, ambii datori cu mulţumiri lui Bakaj.

Mihalcea a dat emoţii
Şi, culmea, meciul a avut şi emoţie, chiar şi un pic de dramă. Atunci când Mihalcea a redus din diferenţă, iar Rusescu s-a trezit singur cu Bălgrădean şi cu un 2-2 care ar fi adus calamitatea din Japonia la intersecţia dintre Calea Floreasca şi "Ştefan cel Mare". S-a împiedicat însă sau doar el ştie ce a făcut, pentru că finalizarea s-a terminat într- un hohot de râs al tribunei. S-a terminat 3-1, Bakaj făcându-şi reclamă la glezna fină pentru primul său gol într-un meci oficial la Dinamo. Singurul lucru demn de luat în seamă ieri!

Unirea este una dintre cele 4 echipe din istorie care au o linie de clasament pozitivă cu Dinamo: ialomiţenii au obţinut 4 victorii, 4 egaluri, fiind învinşi doar de două ori

Declaraţia zilei
Câţi spectatori au fost? Cu sau fără mine? E dificil să vină lumea la ora 14:00, oamenii sunt la serviciu
Victor Becali, agent FIFA

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.