• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 aprilie 2011

Contra se oferă să preia proiectul "new Dinamo"! "Nu m-aş speria, nu aş da înapoi, sunt dispus să vin în 'Groapă'"

Posted by vasy On 10:17 No commentsReconstrucţia pentru "new Dinamo" a început în această iarnă când mai mulţi jucători au fost vânduţi sau cedaţi altor echipe, iar în locul acestora s-au promovat fotbalişti tineri şi cu foame de performanţă.

Ioan Andone a crezut în continuare că poate lua titlul, chiar dacă se afla la o diferenţă considerabilă faţă de lider, însă rezultatele slabe din retur l-au liniştit pe tehnician, care a anunţat că va părăsi gruparea din Ştefan cel Mare la finalul campionatului.

"Pot să fiu demis oricând de Badea. Dacă nu iau titlul, plec de la Dinamo, deşi mai am un an de contract." a spus Ioan Andone.

Pus în această situaţie, Nicolae Badea caută deja înlocuitor pentru Andone, favoritul său fiind Ionuţ Badea de la U Cluj. Pe listă mai figurează şi Victor Piţurcă, tehnician propus de Cristi Borcea.

Un alt antrenor, liber de contract, ar fi încântat să preia noul proiect al "câinilor" în cazul în care i se va face o propunere. Cosmin Contra, care a plecat de la Poli fără să cunoască înfrângerea, a declarat că ar fi tentat să reconstruiască o echipă precum Dinamo.

"Dacă şefii de la Dinamo mă vor contacta, sunt dispus să vorbesc. Da, aş veni acolo! Nu m-aş speria, nu aş da înapoi, însă doar dacă Dinamo va rămâne fără antrenor. Ar trebui să văd şi eu ce se vrea, care este proiectul. Pentru reconstrucţia unei echipe este nevoie de doi-trei ani, iar la Dinamo se cere performanţă imediată. Dar nu ar fi asta o problemă, rămâne de văzut cum ne-am înţelege", a declarat Contra pentru Adevărul.

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.