• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 27 aprilie 2011

Copie la indigo: derbyul Serbiei la fel ca Steaua - Dinamo!

Posted by vasy On 08:17 No comments


Clasicul nostru seamănă mult cu al sârbilor. Din păcate, asemănările se leagă mai mult de lucruri pe care nu le vezi la derby-urile din Vest sau pe care le doreşti lăsate într-un trecut de care nici noi şi nici vecinii nu ne debarasăm uşor.

Între Belgrad şi Bucureşti sunt puţin peste şase sute de kilometri. Traficul îţi macină uşor nervii şi aici, şi acolo. Clădirile gri par luate cu copy şi completează un peisaj atât de cunoscut pentru noi. Între Ghencea şi Ştefan cel Mare sunt câţiva kilometri buni, suficienţi cât să ţină la distanţă o ură atât de mare. Între "Marakana" sârbească şi "JNA Arena" stau însă doar câteva blocuri. Distanţă anormală pentru o rivalitate dusă la extrem. "Suntem ca într-o căsnicie nefericită din care nu putem ieşi", explica amuzat Stephan, un fan al lui Partizan Belgrad. Are 28 de ani şi e membru al facţiunii suporterilor "hardcore" ai alb-negrilor, "Grobari".

"Vor să arate că sunt mai buni sârbi"

Stephan îşi aranjează mândru ochelarii de soare Dolce & Gabbana şi apoi încearcă să ne facă să înţelegem ceva din atmosfera dinaintea unui Partizan - Steaua Roşie. E dimineaţa meciului, iar băieţii din galeria "groparilor" se strâng în barul lipit de peluza Nord. "Stadionul va fi plin, dar încă nu ştim dacă vin cei de la «Delije». Au anunţat că boicotează derby-ul". Pe strada Ljutice Bogdana, în capătul căreia e "Marakana", zidurile sunt pline de mii de postere cu mesaj scurt în alb-roşu: "Nu veniţi la derby!". Motivul nu e însă legat de vreun Gigi Becali al lor. Dacă la noi Steaua - Dinamo a fost pasat de pe o zi pe alta, la sârbi s-a jucat în sâmbăta Paştelui. Biserica s-a împotrivit, la fel şi galeria Stelei din Belgrad, dar degeaba. "E un protest de faţadă al celor din «Delije»! Prin chestia asta vor doar să arate lumii ce sârbi buni sunt ei şi cât ţin la valorile naţionale. Ce legătură are fotbalul cu Paştele, sincer?", întreabă indignat Stephan.

"Te gândeşti de cinci ori înainte să dai un pumn"

Jandarmii se adună de la prânz în zona stadionului. La fiecare sută de metri stau echipaje de câte opt uriaşi. Sunt întinse pe doi kilometri. Pentru străini e o privelişte bizară. "Sunt mai mulţi decât fanii. Nu-mi vine să cred!", spune Brian, un jurnalist englez venit special pentru "eternul derby" din Belgrad. La Bucureşti, lucrurile stau aproape la fel înainte de Steaua - Dinamo, numai că la vecini huliganismul a ajuns la un alt nivel. "Înainte era mai rău. Lucrurile s-au schimbat însă de când un suporter al lui Toulouse a fost omorât aici. A fost bătut într-un bar de nişte suporteri ai noştri. Unul îmi era chiar prieten. Francezul a căzut, s-a lovit cu capul de bordură şi a murit la câteva zile. Cei care l-au atacat au primit, în total, 228 de ani de închisoare. Acum, înainte să dai un pumn cuiva, te gândeşti de cinci ori", explică acelaşi Stephan.

Alb-roşu lângă alb-negru şi o peluză goală

La ora meciului era încă soare. S-a jucat, tot ca măsură de securitate, de la ora 18:30. Peluza celor de la "Delije" e goală, dar pe stadion sunt aproape 1.500 de fani ai alb-roşiilor. Luni, pe Ghencea au fost doar 700 de dinamovişti stingheri într-un colţ al Peluzei Sud. Fanii Crvena Zvezda stau lângă rivalii de la Partizan cu jandarmii lângă ei, ultimii fiind gata să intervină dacă lucrurile degenerează. Arena e aproape plină, deşi, din loc în loc, se mai pot zări scaune goale. Derby-ul Serbiei nu mai e acelaşi magnet pentru spectatori: "În urmă cu cinci ani aveam 20.000 de oameni în tribune cu două ore înainte de meci. Acum s-a îndepărtat lumea de stadioane. Violenţa şi faptul că nu mai însemnăm nimic în Europa au făcut să se ajungă la asta", ne lămureşte Dragan, un ziarist local.

Derby-urile, decise în minutul 62

Românii s-au obişnuit ca Steaua - Dinamo să fie fără miză în ultimii ani. Cele două echipe sunt şi acum departe de titlu, iar întâlnirile directe contează doar pentru palmares. În Serbia, Partizan şi Steaua Roşie încă rămân emblemele fotbalului local. Marele meci a avut o miză enormă, ambele echipe fiind la egalitate de puncte pe primul loc, cu câteva etape înainte de final. Pe teren diferenţele dintre ei şi noi se văd prea puţin. Fotbal sărac şi anost şi câte un gol la fiecare meci. Rămâne doar o coincidenţă: Torje şi Tagoe au înscris pentru Dinamo şi Partizan în acelaşi minut, 62, golurile care au decis derby-urile.

"Sunt două derby-uri extrem de puternice. Nu poţi să spui că rivalitatea dintre Steaua Roşie şi Partizan e mai mare decât cea de aici, doar că sârbii sunt un pic altfel", Miodrag Belodedici, fost jucător Steaua şi Steaua Roşie

"Sunt supărat că ambele echipe la care am evoluat au pierdut. Aceste meciuri vor fi mereu în centrul atenţiei şi lumea va continua să vină şi să umple stadioanele", Miodrag Belodedici, fost jucător Steaua şi Steaua Roşie

suresa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.