• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 20 aprilie 2011

Cu un picior în finală! Gloria - Dinamo 0-2

Posted by PetruFCD On 23:28 No comments


Echipa lui Andone s-a impus în prima manşă din semifinalele Cupei, în faţa unei formaţii alcătuite în mare parte din rezerve şi căreia i-a stat mai mult capul la meciul cu Oţelul din campionat.
Dinamo a trecut prin filtrele Poliţiei înainte să ajungă la Bistriţa. Cei care au scăpat au ajuns la meci, în timp ce nefericitului Mărgăritescu i s-a programat un "meci" mult mai dificil: "partida" cu procurorii. Echipa lui Andone a mai inventat o rubrică în caseta de meci, lângă suspendaţi şi accidentaţi putând fi trecut şi capitolul reţinuţi în arest. Colegii lui "China" s-au prezentat însă la jocul cu Gloria. Iar la cum s-a jucat, Cupa României ar trebui mai degrabă retrasă decât să fie cucerită de una dintre cele două formaţii!


Halagian a vrut să fie clar că Andone "îşi doreşte mai mult victoria" decât el şi a început cu cinci titulari menajaţi. Szukala n-a prins lotul, deşi n-a avut mari probleme medicale, în timp ce Achim, Keita, Anton şi Băjenaru au rămas pe bancă, deşi în campionat apar mai mereu în primul "11".

Fără emoţii pentru Dinamo
Chiar şi în aceste condiţii, Dinamo s-a luptat din greu cu rezervele Gloriei. Mai întâi, Liviu Ganea a tras lamentabil pe lângă, de la 11 metri (16), apoi Dănciulescu l-a ţintit pe Albuţ din alergare (26). Sesizând amorţeala dinamovistă, rezervele Gloriei au prins tupeu. Iordache l-a încercat pe Bălgrădean de la 20 de metri (33), Năstase a tras o bombă de la 30 de metri, care le-a amintit "câinilor" de golul de la Lisabona, cu Benfica, dar Bălgrădean a respins (40), iar Gigel Ene a reluat puţin pe lângă poartă o centrare a lui Mandea (44). După pauză, jocul a fost la fel de slab, dar Dinamo a făcut diferenţa printr-o fază de manual. Vlad Munteanu l-a deschis pe Liviu Ganea în flancul stâng, acesta i-a centrat lui Dănciulescu, iar "Corbul" a marcat (58). În zadar a mai introdus Halagian câţiva dintre titulari. Meciul era decis deja, şi în mare parte şi calificarea. Şi, dacă mai existau dubii, le-a risipit Alexe cu o preluare excelentă după o pasă perfectă a lui Cătălin Munteanu.

sursa:www.prosport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.