• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 13 aprilie 2011

Cum s-ar autofinanţa galeriile? Vezi soluţia adoptată de dinamovişti

Posted by vasy On 13:03 No comments

Fanii lui Dinamo au găsit soluţia de a face rost de bani pentru a se autofinanţa. Suporterii alb-roşilor au postat pe site-ul dinamomania.net un comunicat prin care îi îndeamnă pe toţi susţinătorii grupării din Ştefan cel Mare să îşi direcţioneze cei 2 la sută din impozitul anual către Asociaţia Peluza Cătălin Dinamo, banii urmând a fi folosiţi în scopul creării de coregrafii şi pentru asigurarea deplasărilor la meciurile din ţară.


• CE ESTE "SISTEMUL 2%"?

Fiecare cetatean care castiga un venit plateste statului un impozit. Din aceste impozite, statul finanteaza servicii si lucrari publice. Armata, politia, jandarmeria, functionarii publici, demnitarii, toti sunt platiti din impozitele noastre. Probabil ca te-ai gandit de multe ori ca banii pe care ti ia statul prin impozite (si nu sunt bani putini!) nu sunt administrati cum trebuie. Si ai dreptate! Chiar si statul a sfarsit prin a recunoaste acest lucru si dupa multe tergiversari a inclus in Codul Fiscal o prevedere numita 2%.

Potrivit acestei prevederi, contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze in fiecare an 2% din impozitul pe venit, catre o entitate nonprofit (organizatie non-guvernamentala, asociatie sau fundatie). Procedura este enuntata in art. 57 si 84 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal si este detaliata in Ordinul ministrului finantelor publice nr. 185/15.02.2007. Se poate spune ca 2% este o forma de parteneriat intre cetatean, autoritati fiscale si sectorul non-profit. Practic, cetateanul dicteaza statului modul in care vrea sa fie cheltuita o parte din impozitul sau. Sistemul 2% functioneaza in mai multe tari din Europa Centrala si de Est.

• CE NU ESTE "SISTEMUL 2%"?

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie.

Aceasta suma nu reprezinta o cota parte din pensia privata obligatorie, si nu are nici o legatura cu aceasta.

Directionarea a 2% din acest impozit nu presupune nici o cheltuiala din partea cetateanului si nici nu afecteaza alte contributii ale acestuia.

Aceasta suma reprezinta, o fractiune din impozitul pe care il platesti statului in fiecare an.

Aceasta suma de 2% din impozitul platit statului este directionata de catre stat din banii incasati de la cetatean catre organizatia non-guvernamentala, asociatia sau fundatia pentru care acesta a optat.

Diferenta este ca de acum poti decide ce destinatie sa aiba aceasta suma, in loc sa ii lasi integral statului ai posibilitatea sa directionezi 2% din suma catre o organizatie non-guvernamentala, o asociatie sau fundatie pe care vrei sa o sprijini.

Daca intentionezi sa directionezi 2% din impozitul tau catre o entitate non-profit dar nu te-ai decis care va fi aceasta, iti sugeram sa alegi ASOCIATIA PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN DINAMO.

*Galeriile echipelor Poli Timişoara şi Petrolul Ploieşti se numără şi ele printre asociaţiile care adoptă această metodă de autofinanţare.

sursa:prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.