• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 4 aprilie 2011

Cupa, ultimul bal pentru Andone! Acestea sunt cele 5 reproşuri aduse de şefi tehnicianului

Posted by vasy On 12:37 No comments

Într-un moment în care speranţa la titlul de campioană a ajuns la cota celei la viaţă în statele africane sărace, în "Groapă" au apărut iar semne de furtună. Subiectul este Ioan Andone, căruia, în afara evoluţiei oscilante a echipei şi a cauzelor acesteia, i se reproşează declaraţiile. Acelea referitoare la neîndeplinirea obiectivului autoimpus, câştigarea titlului, pe care însuşi l-a clasificat deja drept ratat.

Totul s-a rupt la meciul cu Pandurii, din a doua etapă a returului, când "câinii" s-au împiedicat inexplicabil, 2-2, chiar în "Ştefan cel Mare". A fost momentul în care Andone a pus pe tapet, în premieră, varianta despărţirii de Dinamo, gest care a coincis şi cu şirul lung de reproşuri venite din partea conducerii.

Atuul: asul de Cupă

Comportamentul lui Ioan Andone le-a ridicat şefilor însă şi un semn de întrebare major în privinţa echilibrului declaraţii-intenţii în ceea ce-l priveşte pe tehnician. Lansată pe când Dinamo mai avea de disputat cel puţin 16 meciuri oficiale (14 etape în Liga I, plus semifinala de Cupă), graba lui Andone nu s-a materializat în fapte. Pentru că a profitat de majoritatea ieşirilor publice pentru a reaminti decizia demisiei, şi, cum nici situaţia din clasament a lui Dinamo nu s-a îmbunătăţit, şefii sunt contrariaţi.
Totuşi, un argument ar exista, prima pentru câştigarea Cupei, una simbolică pe lângă cea garantată de titlu: 150.000 de euro.

Badea şi Ando nu mai comunică

Culmea e că ieri, aflat ca spectator la Steaua II - Dinamo II, Andone a declarat clar, pentru prima oară, că Dinamo nu mai are nicio şansă la titlu în acest sezon, tocmai motivul pe care-l prezenta ca fiind suficient pentru a demisiona. Acest anunţ venea la o zi şi jumătate de la înfrângerea cu "U" Cluj, ultimul prilej cu care Ioan Andone şi Nicolae Badea, preşedintele CA al Dinamo, şi-au vorbit.

Ce i s-a reproşat lui Andone în acest retur:

1.N-a avut niciun atacant pe banca de rezerve la partida de coşmar cu Pandurii, lucru pe care şefii i l-au spus verde în faţă chiar după meci.

2.Pentru următoarea partidă, derby-ul cu Rapid, Andone a ales trei (!) atacanţi printre rezerve, dar niciun fundaş central, gest considerat ostentativ şi zeflemitor de conducători.

3. Şi la sfatul unor foşti antrenori cu care au colaborat în trecut, şefii susţin că lui Bakaj i s-ar potrivi mănuşă un post în spatele vârfurilor, nicidecum cel de mijlocaş dreapta sau stânga. Argumentele pentru varianta şefilor: tehnicitatea şi viziunea excelente pentru un playmaker şi viteza slabă pentru o aripă veritabilă.

4.Chiar la finalul meciului cu "U" Cluj, Nicolae Badea l-a "urecheat" pentru prima dată pe Andone de la revenirea la Dinamo. Principalul reproş: folosirea lui Rubio ca mijlocaş dreapta, post inedit pentru spaniol.

5.Forţarea inutilă a cuplului venit de la Craiova, Bărboianu - Găman. Deşi aceştia şi-au asumat public carenţele în pregătirea fizică atunci când au fost prezentaţi la Dinamo, Andone a ales să-i folosească la maximum la două săptămâni de la achiziţionare.

.
"Dacă nu iau titlul încă din primul an cu Dinamo, plec. Orice altă performanţă ar fi de neacceptat pentru un club de acest calibru", Ioan Andone, pe 24 iunie 2010, când încă nu începuse calvarul lui Dinamo

"Plec, dacă nu iau titlul. Sunt destui antrenori capabili care ar vrea să vină şi să continue proiectul aflat în derulare la Dinamo

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.