• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 29 aprilie 2011

De-a râsu’ plânsu’! 10 fotbalişti ai lui Andone vor da declaraţii la Poliţie în "cazul torţelor din fulare"

Posted by vasy On 10:18 No commentsJandarmeria şi Poliţia s-au întrecut ieri în publicarea unor comunicate referitoare la cazul creat în jurul torţelor aprinse de galeria lui Dinamo în Ghencea. Hilare pe alocuri, explicaţiile primite, dar şi modul de desfăşurare a anchetei duc către un verdict clar: cei zece fotbalişti roş-albi incriminaţi de imagini vor scăpa curaţi ca lacrima!

Investigaţiile făcute pentru a-i depista pe infractorii care au introdus pe stadionul Stelei cele câteva zeci de torţe care au aprins atmosfera la derby-ul Steaua - Dinamo (0-1) avansează furtunos. Suspecţii principali, jucătorii dinamovişti, au fost deja identificaţi. Conform informării oferite de Jandarmeria Română, care ieri a predat oficial cazul Secţiei 22 spre cercetare, cei 10 fotbalişti ai lui Andone au deja la activ primul "cap de acuzare": au oferit drept cadouri suporterilor obiecte promoţionale! În concluzie, Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Găman, Ganea, Bălgrădean, Bordeanu, Cătălin Munteanu, Alexe şi Bărboianu se vor prezenta la Secţia 22 pentru a da declaraţii în acest caz.

Lipsesc dovezile, dar curg amenzile. Pentru Steaua!
Elementele pe care se bazează ancheta derulată acum de Poliţie sunt restrânse: înregistrările televiziunilor (Digi Sport şi Gsp TV), materialele pirotehnice găsite în peluză, dar şi fularul plin cu torţe reperat de jandarmi. Astfel, cadrele care conduc investigaţia vor trebui acum să dovedească faptul că în fularele şi mingile aruncate de fotbalişti în peluză se aflau acele materiale pirotehnice. Evident, cum nu există nicio dovadă concretă, acest lucru pare imposibil de realizat.

În concluzie, există un caz, dar nu există vinovaţi. În acest context, singurii care au avut de suferit din punct de vedere legal până în prezent sunt firma de securitate a Stelei, amendată cu suma maximă de 5.000 de lei, şi clubul Steaua, care a fost "ars" cu 50.000 de lei. Teoretic, dinamoviştii ar putea primi chiar şi pedeapsa cu închisoarea pentru maximum cinci ani.

"Am omorât oameni, de ce să luăm cinci ani de puşcărie? Noi nu suntem vinovaţi. De ce să fim îngrijoraţi?", Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

Dinamoviştii se plâng de sabotaj
Oficialii "câinilor" au comentat ieri evenimentele legate de acest caz şi au explicat că nu există certitudinea că acel fular înţesat cu torţe pe care Jandarmeria l-a prezentat ar fi fost aruncat de vreunul dintre fotbaliştii lui Andone. "Este un sabotaj! Acel fular a fost plasat de un stelist pentru a ne face nouă rău", au spus şefii dinamovişti.

Mărgăritescu a plecat cu taxiul
La finalul partidei, Andrei Mărgăritescu a fost nevoit să-şi cheme un taxi la vestiare pentru a pleca acasă. Maşina sa este încă reţinută de către Poliţie în urma evenimentelor de săptămâna trecută. Atunci, fotbalistul a fost reţinut 24 de ore pentru că autorităţile au aflat că limuzina dinamovistului ar fi fost furată.

Pătraşcu căpitan
În ciuda faptului că nu a mai jucat în primul "11" de la meciul cu FC Vaslui (0-2), Bogdan Pătraşcu a fost ieri căpitanul lui Dinamo. Cu Dănciulescu şi Dragoş Grigore rezerve, Andone i-a dat banderola fostului "student", deşi pe teren s-a aflat şi Gabi Torje, cel de-al treilea căpitan desemnat din lotul "câinilor".

Torje a ajuns la spital
La finalul partidei, Gabi Torje a mers direct de pe gazon la spital. În repriza a doua, "Piticul" a fost lovit cu crampoanele la mână de către unul dintre adversari. Medicul echipei l-a bandajat pe loc, însă după ultimul fluier l-a trimis la spital pentru mai multe investigaţii. Mijlocaşul, cel mai bun om al "câinilor" ieri, a revenit în scurt timp la vestiare.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.