• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 11 aprilie 2011

Dinamo plânge după golgheteri! Renegaţii marchează pe bandă rulantă

Posted by vasy On 09:55 No comments


Torje, Ganea, Alexe sau Dănciulescu l-au disperat pe Andone cu ratările la Vaslui. În tot acest timp, foşti colegi ai celor patru fac spectacol la Cluj, Timişoara sau Ploieşti. ProSport a calculat raportul între media eficacităţii cvartetului Zicu - Niculescu - Ad. Cristea - N'Doye şi cea a atacanţilor lui Dinamo, iar rezultatul e dezarmant pentru "câini".

În prima parte a campionatului, anume până în etapa a 18‑a, Dinamo reuşise să marcheze de 40 de ori, realizând o medie de 2,2 goluri pe meci. În plus, "câinii" înscriseseră în 15 dintre cele 18 meciuri disputate.

Un gol sub media din tur

Concentraţi mai mult pe rezolvarea problemelor din apărare, roş-albii au neglijat total atacul. Au vândut şi patru dintre cei mai buni marcatori (Andrei şi Adrian Cristea, N'Doye şi Niculae), iar acum suferă. În cele şapte meciuri din primăvară au marcat doar de 10 ori, media fiind de 1,44 goluri pe meci, şi au strâns deja două partide în care n-au reuşit să înscrie.

Plâng după golgheteri

Ca o ironie a sorţii, în timp ce atacanţii săi se distrează cu ocaziile, Andone vede cum jucători de care a decis să se despartă la începutul sezonului sau în iarnă sunt veritabile maşini de goluri la echipele unde au fost cedaţi. Zicu este golgheterul Ligii I la Timişoara (15), Niculescu (11) şi Adrian Cristea (10, dintre care trei pentru "U") ţin de unii singuri Universitatea Cluj în prima divizie, iar N'Doye începe şi el să simtă gustul golului la Astra. Practic, de când au plecat din "Groapă" (primii doi în vară, ceilalţi în iarnă), cei patru au marcat de 30 de ori în campionat. În tot acest timp, atacanţii pe care Dinamo se bazează acum au strâns doar 15 reuşite, iar media eficacităţii e uluitoare: un gol la 117 minute jucate pentru "refuzaţi", faţă de un gol la 260 de minute pentru actualii "câini"!

Refuzaţii

Zicu 1.443 de minute jucate (15 goluri) / un gol la 96 de minute

Pentru Dinamo: 26 de goluri în 112 meciuri de campionat (18 meciuri - 0 goluri în sezonul 2009-2010)

N'Doye 245 de minute jucate (1 gol)

Pentru Dinamo: 10 goluri în 51 de meciuri de campionat (13 partide - 5 goluri în turul acestei ediţii)

Ad. Cristea 540 de minute jucate (3 goluri) / un gol la 180 de minute

Pentru Dinamo: 25 de goluri în 162 de meciuri de campionat (17 partide - 7 reuşite în tur)

Cl. Niculescu 1.304 de minute jucate (11 goluri) / un gol la 118 de minute

Pentru Dinamo: 97 de goluri în 191 de meciuri de campionat (24 de meciuri - 4 goluri în sezonul 2009-2010)

Total: 3.532 minute (30 de goluri)

Medie: un gol la 117 minute

"Câinii"

Alexe 1.342 de minute jucate (4 goluri) / un gol la 335 de minute

L. Ganea 1.510 minute jucate (7 goluri) / un gol la 215 minute

Dănciulescu 1.011 de minute jucate (4 goluri) / un gol la 252 de minute

Ţucudean 47 de minute jucate (0 goluri)

Total: 4.017 minute (15 goluri)

4 goluri a marcat Marius Niculae pentru Kavala, cu unul mai mult decât pentru Dinamo în prima parte a campionatului

15 goluri a marcat Zicu în acest campionat în 21 de partide

Paradoxal, Dinamo a marcat cele mai multe goluri din Liga I, 50, însă doar 9, în această primăvară

97 de goluri a marcat Niculescu pentru Dinamo în campionat, dintre care doar patru în sezonul trecut

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.