• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 21 aprilie 2011

Efectul negativ al crizei: "Înscenarea furtului e la modă"

Posted by vasy On 08:44 No commentsCazul în urma căruia dinamovistul Mărgăritescu a ajuns să petreacă o noapte în arest este mult mai complex decât a părut la prima vedere.
Totul a pornit în urmă cu aproape doi ani, când Alexandru Magherescu, patronul unei clinici private din Bucureşti, a vrut să păcălească o societate de asigurări, declarându-şi maşina de lux furată pentru a primi despăgubiri.

Înscenarea furtului maşinii de lux l-a adus pe Magherescu în faţa procurorilor, odată cu mijlocaşul Andrei Mărgăritescu şi cu fostul goalkeeper Cristi Munteanu. Primul s-a transformat din posibilă victimă în acuzat în cazul dispariţiei propriei limuzine marca Audi. Asigurătorii au o explicaţie simplă pentru gestul bărbatului şi spun că tot mai mulţi oameni încearcă să păcălească firmele de asigurări: "A devenit un trend în ultimii ani, pe fondul crizei economice. Oamenii nu mai pot suporta costurile ratelor şi recurg la acest lucru", a explicat o sursă din acest domeniu.

"Mărgăritescu nu păţeşte nimic"

Într-un asemenea caz, când cel care a încercat să înşele compania de asigurări este prins, compania respectivă îşi recuperează pagubele doar de la cel cu care a avut încheiat un contract. Concret, asigurătorii îşi vor recupera banii de la Alexandru Magherescu şi nu de la dinamovistul Mărgăritescu, actualul proprietar al limuzinei Audi A8. "Fiţi siguri că ne recuperăm banii dacă se dovedeşte că respectivul şi-a înscenat singur furtul maşinii. Persoanele la care a ajuns apoi automobilul nu au de suferit, pentru că ele pot fi cumpărători de bună-credinţă", a explicat Liviu Stoicescu, membru în directoratul Omniasig. Singura problemă majoră pentru dinamovist: ar putea pierde banii pe care i-a dat pe maşină.
ProSport a încercat să afle amănunte despre Alexandru Magherescu chiar de la clinica sa privată, Doris: "Lăsaţi-ne să ne desfăşurăm activitatea în linişte! Nu avem nimic de comentat!", a fost reacţia angajaţilor de la clinică.

300 de autovehicule furate au descoperit vameşii români în 2010. Cu un an înainte, la graniţe au fost oprite 183 de maşini declarate "pierdute"

Mihalcea: "Mie mi-au înapoiat maşina după patru ani"

Fostul dinamovist Adrian Mihalcea (foto) a trecut şi el printr-o întâmplare asemănătoare în urmă cu aproximativ 11 ani. "Eu am cumpărat maşina prin intermediul unei cunoştinţe. Ulterior s-a dovedit că era furată. Am predat-o poliţiei printr-un proces verbal şi nu am fost acuzat de nimic, pentru că am fost cumpărător de bună credinţă. Mai mult, după patru ani poliţia a venit să-mi dea maşina înapoi, în custodie. Cel care reclamase furtul nu o mai dorea, iar poliţia nu avea ce să facă cu ea. Am înţeles că aşa se procedează în astfel de cazuri", a povestit Adi Mihalcea.

Revoluţionar la 13 ani

Cazul "Mărgăritescu" s-a iscat dintr-o infracţiune pusă la cale de patronul unei clinici private. Alexandru Magherescu (34 de ani) este bănuit că şi-a înstrăinat maşina de lux pentru că nu mai putea să achite ratele la leasing. Ulterior a dat-o furată, în dorinţa de a recupera banii de la firma de asigurări! Patron de clinică, fost inspector-şef al Autorităţii de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, Magherescu pare a nu fi genul de om cu probleme financiare. Lucrurile capătă însă o altă conotaţie după ce ziarul Puterea a descoperit că el deţine un certificat de revoluţionar! În decembrie 1989, Magherescu avea însă numai 13 ani!

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.