• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 6 aprilie 2011

Gata cu plecatul! Ando: "Am un contract pe care vreau să-l respect!"

Posted by vasy On 11:05 No comments


Nicolae Badea şi Ioan Andone au avut luni noaptea o primă discuţie după meciul cu Universitatea Cluj. Cei doi au vorbit despre neînţelegerile survenite în urma înfrângerii de la Mediaş, dar şi despre unele probleme mai vechi.

Preşedintele CA s-a arătat deranjat de discursul antrenorului, prin care acesta repeta obsesiv că va pleca la vară dacă echipa nu va câştiga titlul. "Dacă nu câştig titlul, o să las pe altcineva şi o să-mi văd de drumul meu. Eu sunt ardelean şi mă ţin de cuvânt. Promit că o să plec", este fraza rostită săptămânal de către Andone. După înfrângerea de la Mediaş, cu Universitatea Cluj, obiectivul fixat de "Fălcos" pare imposibil de atins, astfel că promisiunea antrenorului se transformă practic în obligaţie. Şi totuşi, de acum înainte, Andone va renunţa la această frază.

Luni, Badea şi Ando au avut o discuţie în care preşedintele CA l-a rugat pe tehnician să o lase mai moale. "Nu poţi să spui mereu că pleci. Ce zic suporterii? Ce cred jucătorii? Aşteptăm să vedem ce o să fie şi vom vedea în vară ce o să facem. Ai susţinerea mea până atunci", i-a transmis acţionarul. La rândul său, "Fălcosul" a dat semne că a înţeles argumentele şefului său şi a promis că va evita să mai deschidă acest subiect. Şi fanii s-au arătat deranjaţi, antrenorul fiind taxat pentru vorbele sale pe forumuri. "Nea Ando, ne-ai zăpăcit cu plecarea ta. Am auzit asta la fel de des precum vestitul «Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League!» al lui Borcea".

"Avem contract cu Andone până în iunie 2012, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Niciunul dintre noi nu doreşte să abandoneze sau să renunţe la proiectul de reconstrucţie a echipei"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Reacţie greşită

Aseară, conducerea clubului a postat un comunicat pe site-ul oficial, în care Andone şi Nicolae Badea spun că au lămurit problemele apărute în ultimul timp. Mai mult, tehnicianul recunoaşte că a exagerat cu repetatele declaraţii legate de plecarea sa: "Am un contract cu Dinamo pe care vreau să-l respect! Cred că am reacţionat şi eu greşit în momentul în care am fost întrebat dacă pot fi demis, dacă e posibil să plec de la Dinamo în cazul în care nu iau campionatul şi aşa mai departe".


www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.