• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 21 aprilie 2011

Încătuşat dintr-un capriciu! De ce a fost reţinut Mărgăritescu

Posted by vasy On 10:28 No comments


Lucrurile în cazul "ridicării" lui Andrei Mărgăritescu încep să se lămurească. Fotbalistul lui Dinamo a avut timp de 24 de ore statutul de persoană reţinută din cauză că a refuzat să declare ceva până la sosirea avocatului Cristian Sârbu. Ieri-seară, la 19:25, "China" a fost eliberat şi are acum doar interdicţie de a părăsi ţara.

Ultimele 48 de ore au fost unele foarte alerte pentru Andrei Mărgăritescu. În loc să se lupte cu Iordache, Mărginean şi ceilalţi jucători ai Bistriţei, a fost ridicat de pe aeroport de doi ofiţeri ai MI şi escortat cu mascaţii din cadrul DPIR către Serviciul de Furturi Auto al Capitalei. Acolo i-a fost emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore, dar spre dimineaţă, Tribunalul Bucureşti a respins cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Aseară, la ora 19:25, a fost în sfârşit eliberat.

A "negociat" cu anchetatorii

De unde a pornit totul? În urmă cu mai bine de un an, Mărgăritescu a cumpărat un Audi A8 cu 28.000 de euro, intermediarul tranzacţiei fiind Cristi Munteanu. Ulterior, autoturismul s-a dovedit a fi implicat într-un caz de furt, iar marţi Mărgăritescu trebuia să intre pe mâinile anchetatorilor. Aceştia l-au sunat pe fotbalist după prânz şi, aflând că jucătorul avea programată deplasarea la Bistriţa pentru meciul cu Gloria, au stabilit să-l aştepte pentru audieri azi, când Dinamo urma să revină în Bucureşti. Ulterior, lucrurile s-au schimbat, iar scenariul conceput de autorităţi, terminat cu încătuşarea lui Mărgăritescu, a şocat neplăcut prin amploare.

De ce s-a grăbit procurorul?

Interesant este că, deşi l-au adus pe fotbalist abia în jurul orei 18:00 la Serviciul Furturi Auto, procurorii care instrumentează cazul nu au aşteptat ca avocatul acestuia, Cristian Sârbu, să se prezinte la faţa locului. Presat să dea o declaraţie în lipsa apărătorului, Mărgăritescu a refuzat şi, cu o precipitare ciudată, la 19:25 i-a fost emis mandatul de reţinere pentru 24 de ore pentru tăinuire. Noaptea, la judecata cererii de emitere a unui alt mandat, de arestare pentru 29 de zile, "China" a primit un răspuns pozitiv însă, iar aseară, după ora 19:00, acesta a fost eliberat, mai ales că procurorii nu au mai făcut recurs. Surse judiciare spun că, spre deosebire de mijlocaş, Cristi Munteanu a fost mult mai cooperant şi a oferit destule detalii anchetatorilor, motiv pentru care a dormit acasă, în timp ce "China" a rămas în arest.

Autorităţile i-au interzis lui Mărgăritescu să părăsească ţara. Glumă de pe www.prosport.ro: "Bine că nu i-au dat interdicţie de a părăsi Bucureştiul, că altfel nu juca nici în Ghencea!"

13 persoane au fost audiate în cazul în care sunt implicaţi Cristi Munteanu şi Andrei Mărgăritescu

Andrei a recurs la dreptul lui de a nu da nicio declaraţie. El se află întâmplător în acest dosar, e un cumpărător de bună credinţă şi este păcat că i s-a întîmplat lui asta. S-a întâmplat şi pentru că e un fotbalist cunoscut
Cristian Sârbu, avocatul lui Mărgăritescu

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.