• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 12 aprilie 2011

Înlocuitor pentru Torje sau Alexe? Chipciu, stelistul care poate îmbrăca tricoul 'câinilor'

Posted by vasy On 10:55 No comments

Fără un titlu câştigat din 2007, roş-albii au început deja să contureze echipa ce va ataca primul loc sezonul viitor. Cum în vară pe listă se prefigurează şi nenumărate plecări, cele mai notabile fiind ale lui Torje şi Alexe, "câinii" le caută celor doi înlocuitori pe măsură.

Au discutat cu Braşovul

În acest moment, "câinii" au demarat tratativele pentru Alexandru Chipciu, jucătorul de 21 de ani care a impresionat în acest sezon la FC Braşov. Oficialii dinamovişti au purtat deja mai multe discuţii cu şefii "stegarilor", dar transferul fotbalistului în "Groapă" nu este încă sigur, mai ales că braşovenii ţin neapărat să aştepte până în vară pentru a cântări ofertele. Avantajul lui Chipciu este că poate să evolueze la fel de bine pe ambele benzi de la mijloc.

E stelist şi-l vrea şi Steaua

Singurul impediment care ar putea bloca afacerea "Chipciu" este interesul Stelei pentru achiziţionarea fotbalistului. Roş-albaştrii şi-au manifestat deja interesul, artizanul fiind Mihai Stoica, un fan declarat al lui Chipciu. În plus, avantajul rivalei "câinilor" este simpatia pe care mijlocaşul o are încă din copilărie pentru echipa din Ghencea. Totuşi, fotbalistul nu s-a declarat împotriva unui transfer în "Groapă", astfel că Dinamo are toate şansele să i-l sufle Stelei.

După meciul pierdut de Braşov în "Groapă" (1-2), Andone l-a chestionat pe fotbalist în privinţa unui transfer la Dinamo

1.000.000 de euro este suma pentru care şefii Braşovului ar fi dispuşi să se despartă de Chipciu (dreapta), la care se adaugă şi un procent dintr‑un transfer ulterior

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.