• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 22 aprilie 2011

Jucătorii Stelei, luaţi în colimator de fani înaintea derby-ului cu Dinamo: "Jucaţi fotbal!"

Posted by vasy On 10:52 No comments






Înaintea derby-ului cu Dinamo, tensiunea care apasă asupra jucătorilor Stelei e imensă, mai ales după semieşecul de pe teren propriu, scor 0-0, împotriva celor de la FC Braşov din Cupa României.

Fanii roş-albaştrilor nu au mai suportat jocul slab al favoriţilor şi i-au apostrofat pe jucători. Nemulţumiţi de faptul că aceştia nu reuşeau să îşi creeze nicio ocazie importantă de poartă, suporterii au început să scandeze: "Jucaţi fotbal! Jucaţi fotbal"

Aproape de finalul jocului, dezamăgiţi de evoluţia echipei lui Cîrţu, suporterii i-au luat din nou în colimator pe jucători şi au scandat: "Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!".

Pe parcursul jocului, mai mulţi jucători ai Stelei au fost huiduiţi de fani. În minutul 37, Ricardo a anunţat banca tehnică despre faptul că nu mai poate continua meciul din cauza crampelor musculare. El a fost înlocuit cu Bicfalvi, iar în momentul în care ieşea de pe teren, brazilianul era fluierat de întreg stadionul.

Introdus în regim de urgenţă înainte de pauză din cauza accidentării lui Ricardo, Eric Bicfalvi n-a primit indicaţii de la tehnicianul său la vestiare.

Mijlocaşul a preferat să rămână pe teren pentru a se încălzi în continuare, dar chiar şi aşa, acesta n-a scăpat de huiduielile suporterilor. Fanii l-au ironizat în momentul în care a pierdut copilăreşte o minge. Nici Surdu n-a fost iertat, în momentul în care a fost înlocuit cu Bilaşco fiind aspru înjurat de către toţi suporterii.

O ultimă şansă de realibilitare a jucătorilor Stelei o poate reprezenta derby-ul cu Dinamo, o victorie în clasicul României fâcând uitate toate evoluţiile dezamăgitoare din acest sezon.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.