• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 27 aprilie 2011

Miliardari de Paşte! VEZI ce SUPER BONUS au primit dinamoviştii după succesul din Ghencea

Posted by vasy On 11:56 No comments


Roş-albii au câştigat din nou cu Steaua, iar la final au fost invitaţi de şefi să treacă pe la casierie. Prima de victorie în derby nu era prevăzută înainte de startul partidei, însă orice succes în Ghencea are darul de a deschide portofelele acţionarilor.

După mult timp, fotbaliştii din "Ştefan cel Mare" au încasat o primă de victorie. Evenimentul nu era planificat înainte de derby, însă succesul obţinut chiar pe stadionul rivalei de moarte i-a determinat pe acţionari să se răzgândească. Şi aceştia au făcut repede rost de suma de 100.000 RON, care la fel de rapid a ajuns la jucători. Bonusul a fost probabil acordat şi ca o recompensă de Paşte, iar suma este de data aceasta mai mică decât cea oferită după victoria din turul campionatului cu Steaua, atunci când titularii au primit câte 1.800 de euro.

Banii s-au împărţit în noaptea de după meci

Cei 25.000 de euro au fost promişi fotbaliştilor de către Cristi Borcea, iar suma a fost împărţită de elevii lui Ioan Andone la câteva ore distanţă de golul reuşit de Gabi Torje. "Planul de atac" a fost cel clasic, cu preşedintele executiv în rol de "păstrător al valizei" şi de "bancă", tot el fiind cel care a acordat "cash-ul". Astfel, roş-albii primesc întâia lor primă de la reluarea Ligii I, următorul bonus putând fi obţinut în cazul în care "câinii" vor cuceri în finala de la Braşov Cupa României.

2 sunt meciurile în urma cărora dinamoviştii au primit bonusuri în acest sezon, ambele încasate după victorii cu Steaua (2-1 şi 1-0)

Dolha, doar în tribună

Emilian Dolha nu a făcut parte din lot în derby-ul cu Steaua. "Ema" a stat în tribună alături de Vlad Munteanu şi Oscar Rubio şi se pare că a pierdut lupta pentru titularizare cu Cristi Bălgrădean. Revenit după accidentarea suferită cu FC Braşov, portarul a fost trimis la Dinamo II. S-a antrenat cu formaţia lui Ciobotariu, însă goalkeeperul nu a evoluat pentru roş-albi, pentru că are stipulată în contract o clauză care-i permite să nu joace la "satelit".

Patru ani fără "Mops"

Ieri, pe 26 aprilie, s-au împlinit 4 ani de la dispariţia lui Florea Dumitrache, unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria lui Dinamo. Roş-albii nu au uitat de cel care a adus timp de 11 ani glorie în "Ştefan cel Mare" şi l-au omagiat pe site-ul oficial al clubului. "Mopsul" a marcat 108 goluri în 198 de partide pentru "câini", în timp ce la echipa naţională a strâns 15 reuşite în 31 de meciuri.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.