• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 25 aprilie 2011

Miroase a praf de puşcă! TOP 3 Steaua-Dinamo din ultimii zece ani!

Posted by vasy On 10:11 No comments


Azi e din nou zi de derby! Steaua şi Dinamo vor diviza încă o dată întreaga ţară în două tabere. Unii vor susţine gazdele, ceilalţi vor dori un succes al roş-albilor.

Oricum, toată România va fi interesată de ceea ce se va întâmpla în Ghencea. Dintr-un simplu motiv: în unicul derby se întâmplă lucruri interesante. Se câştigă sau se pierd campionate, se demit sau se reconfirmă antrenori. Uneori sunt şi încercări de mituire a adversarilor, iar meciul este urmărit inclusiv de DNA, aşa cum a fost în 2008. Înainte de a şti care va fi evenimentul princeps al meciului din această zi de luni, ProSport a alcătuit topul celor mai tari trei derby-uri din ultimii zece ani. Alegerea a fost una foarte dificilă, existând extrem de multe partide memorabile. De aceea, şi clasamentul final este interesant. Să-l vedem, dar mai ales să aşteptăm ca nu cumva el să se schimbe după meciul de azi!


Locul I / 4 mai 2008. Dinamo-Steaua 2-1

"Mitraliera lui Bratone"

Steaua era pe primul loc, iar cu un singur punct ar fi câştigat titlul de campioană. Chiar în "Ştefan cel Mare"! Înainte de meci au fost lansate zvonuri, reale sau nu, că roş-albaştrii ar încerca să mituiască adversara, pe axa Turcu - Becali. De aceea, roş-albii au trebuit să jure în vestiar, pe Biblie, că nu au luat bani din Ghencea, meciul fiind urmărit şi de procurorii DNA. Partida a fost memorabilă: Dinamo, care în clasament se zbătea între locu 4 şi 6, s-a impus detaşat, mai clar decât scorul de 2-1, de pe tabelă, beneficiind de ziua de graţie a lui Florin Bratu. Care a reuşit un gol şi o pasă de gol şi a brevetat "mitraliera", imitând după gol o mitralieră care împroşca gloanţe înspre peluza stelistă.


Locul II / 7 aprilie 2007. Steaua-Dinamo 2-4

După 17 ani

Dinamo era pe primul loc, dar era urmarită în clasament chiar de Steaua. Totuşi, întrebarea "Cine va câştiga campionatul?" se mai punea, dar alta era miza. Dinamo nu mai bătuse în Ghencea de 17 ani, de pe vremea lui Mircea Lucescu. Un record extrem de greu de digerat pentru ei, dar pe care roş-albii l-au spulberat, şi asta chiar în ajunul Paştelui. La pauză, "câinii" aveau 3-0, iar arbitrul a omis să valideze încă un gol perfect valabil, înscris de Dănciulescu. Mai mult, toate golurile dinamoviste au fost înscrise în urma unor execuţii de excepţie. Foarfeca lui Dănciulescu, şutul în vinclu al lui Cătălin Munteanu sau lovitura liberă executată de Niculescu. "Augh! Augh! Augh!" a rămas scandarea "câinilor" mult timp.

Locul III / 19 august 2000. Steaua-Dinamo 4-1

Kiriţă pe CNN, Piţi cu titlul!

Dinamo era campioană en-titre, iar Steaua lui Victor Piţurcă voia să recupereze terenul pierdut. Şi a arătat asta încă din start, din etapa a treia. Pe băncile tehnice erau doi "titani": Victor Piţurcă şi Cornel Dinu. Iar pe teren a fost numai Jean Vlădoiu. Care, revenit la Steaua după ce luase eventul cu Dinamo, a reuşit un hat-trick. A mai marcat şi Ionel Dănciulescu, pe atunci tot pentru roş-albaştri. Pe scurt, Steaua a spulberat rivala, în ultimul derby câştigat de o combatantă la o diferenţă atât de mare. Dinamo a replicat însă frumos, reuşind un sigur gol, însă unul antologic. Semnat Giani Kiriţă, a cărui "torpilă" de la 35 de metri a ajuns pe CNN. Piţurcă, în schimb, a luat titlul.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.