• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 28 aprilie 2011

Obiectivele celui mai nou acţionar al lui Dinamo: "Fără derapaje! E nevoie de eleganţă"

Posted by vasy On 11:45 No comments


Dinamo şi-a oficializat ieri noua organigramă şi, surpriză, noul conducător al activităţii curente din "Ştefan cel Mare" este Dragoş Săvulescu. Acţionar cu vechime al "câinilor", proaspătul preşedinte delegat al roş-albilor a preferat până acum să stea ascuns în spatele cortinei. Ieri, după conferinţa de presă, Săvulescu a detaliat pentru cititorii ProSport care vor fi coordonatele după care îşi va organiza munca la Dinamo.

Domnule Săvulescu, felicitări pentru noua funcţie!
Să ştiţi că, fără a vrea să par modest, cel mai important lucru întâmplat azi (n.r. - ieri) nu este numirea mea, ci faptul că acum concentrarea puterii reale stă în mâinile Consiliului de Administraţie. În acest moment, eu, împreună cu domnii Badea şi Borcea, am un număr de acţiuni egale, iar deciziile le vom lua noi, nu un om desemnat de CA. Practic, majoritatea va decide.

Ce v-a făcut să ieşiţi în faţă după atâţia ani în care aţi preferat să fiţi acţionarul discret al lui Dinamo?
Am decis să mă implic şi în activităţile curente ale clubului din mai multe motive. Vreau să organizez Dinamo după modelul cluburilor europene celebre, să schimb viziunea şi imaginea. Sper ca venirea mea să genereze un plus de organizare, competenţă şi competitivitate.

Practic, ce modificări credeţi că sunt de făcut în acest moment?
Aş vrea să fac lucruri care nu se întâmplă în România actualmente. Trebuie să elimin deviaţiile care apar acum frecvent. Derapaje vor mai exista, sunt inerente, dar trebuie ca, uşor-uşor, să facem ordine. E nevoie să fim eleganţi. Chiar dacă voi fi mult mai prezent ca şi voce a lui Dinamo, pe mine nu mă veţi vedea implicat în dueluri de joasă speţă, cum e obişnuinţa la noi.

V-aţi rezervat şi un birou la club?
Cu siguranţă. Voi fi prezent acolo aproape în fiecare zi. Aşa este şi normal.

"Venirea mea sper să aducă un plus de pertinenţă, de prestanţă şi de eleganţă", Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo

Are maşini de milioane

În vârstă de 37 de ani, Dragoş Săvulescu este unul dintre personajele misterioase implicate în fotbalul românesc, chiar dacă deţine de mai bine de şapte ani acţiuni la Dinamo. Licenţiat în drept şi economie, acesta este implicat în afaceri cu activităţi în domeniul imobiliar, al afacerilor intelectuale şi în turism. Prima apariţie mediatică de anvergură a milionarului s-a petrecut în 2005, când şi-a organizat nunta la Palatul Regal, preţul plătit pentru organizarea evenimentului fiind de aproximativ 500.000 de euro.

A fost cununat de Ilie Năstase, dar între timp a divorţat, iar pentru fiica sa îi plăteşte fostei soţii o pensie alimentară de 5.000 de euro. În plus, Săvulescu deţine şi o colecţie uluitoare de maşini care valorează câteva milioane de euro. Printre bolizii pe care-i conduce se remarcă un Porsche GT (450.000 de euro), un Lamborghini LP 640 roadster (400.000 de euro), un Rolls Royce Phantom (400.000 de euro) sau un Mercedes S 65 AMG (180.000 de euro)

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.