• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 14 aprilie 2011

ProSport a descoperit motivele pentru care Danciu a izbucnit după victoria cu Unirea!

Posted by vasy On 12:01 No comments


Ca reacţie după fiecare reuşită, Dănciulescu pare că joacă fiecare meci împotriva fostei sale echipe. "Danciu" a ajuns să nu se mai bucure la goluri sau, atunci când o face, să găsească o modalitate care lasă în urma fotografiilor şi a cadrelor TV doar semne de întrebare.

După meciul cu Urziceni (3-1), "Corbul" a explodat, în spatele declaraţiilor dure stând o serie lungă de nemulţumiri, care s-au tot adunat de la revenirea sa în "Ştefan cel Mare" după experienţa Hercules. ProSport vă prezintă mai jos momentele, gesturile şi întâmplările care l-au adus aici pe golgheterul dinamovist.

1. A început să joace târziu

Prima supărare a lui Dănciulescu vine încă din turul campionatului. Deşi a avut oferte mai bune din punct de vedere financiar, de la "U" Cluj sau FCM Târgu Mureş, "Danciu-gol" a ales Dinamo. Aici s-a trezit mai mult rezervă, în tur reuşind doar două goluri, cu Bistriţa şi Brăneşti. După ce a spart gheaţa cu Gloria, nu a vrut să vorbească, nu a dat nicio declaraţie, iar la Buzău a avut o reacţie obscenă atunci când a trimis în plasă.

2. Restanţierul vestiarului

În iarnă, "Corbul" s-a lovit de o altă problemă. Ajunsese, alături de Dolha, omul cu cele mai mari restanţe financiare. "Avea de luat bani de cinci luni, practic nu prea primise niciun ban de la revenirea sa, chiar dacă a acceptat Dinamo în locul altor echipe care-i oferiseră mai mult", a povestit un apropiat al fotbalistului. Jucătorii spun că înainte să plece la Alicante, "Danciu" nu prea se lovise de astfel de probleme, fiind unul dintre preferaţii conducerii.

3. Ratările l-au izolat

În retur, Ionel Dănciulescu a fost lovit de ghinion. În 28 de zile în cantonamentul din Antalya nu a marcat niciun gol, iar de disperare şi-a schimbat şi tricoul, alegând ca talisman numărul 25 (cel de la Alicante), în locul celui cu 15! Chiar şi aşa, ratările s-au ţinut lipite de gheata lui. Totul a culminat cu faza din Giuleşti, atunci când a scăpat singur cu Coman şi a tras în el. De aici au intervenit alte probleme...

4. A simţit cum loja"mârâie"

... şefii l-au luat la ochi sau cel puţin asta a simţit Dănciulescu, un sentiment alimentat şi de trăirile din tur, atunci când nu prea juca, dar şi de problemele cu banii, rezolvate între timp. A avut impresia că articolele din presă care-l criticau sunt "la comandă". "Şi-a văzut numele pe liste prin ziare şi i-a căzut rău", a spus acelaşi apropiat al atacantului. Doar pe fani i-a simţit aproape, doar cu ei s-a mai bucurat la goluri. Dar?

5. Şi tribuna a început să "mârâie"

Există un "dar" şi aici. La Vaslui, dar mai ales cu Unirea, fanii au taxat nereuşitele lui Dănciulescu. "Corbul" a auzit ecoul amar al tribunei mai mult goală decât plină, nu a mai rezistat şi a explodat. "M-am săturat ca toate să se spargă în capul meu!. Eu sunt mereu ţapul ispăşitor", a spus acesta chiar pe gazon la finalul meciului.

"Să joace cine vrea fiecare, dacă tot se spune pe la televiziuni că eu sunt vinovat", Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

5 goluri a marcat Dănciulescu în acest sezon în Liga 1

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.