• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 aprilie 2011

Rămâne Găman titular? Olteanul poate ieşi din schemă o dată cu reintrarea lui Moţi

Posted by vasy On 10:24 No comments


La sfârşitul meciului cu Universitatea Cluj, şefii l-au tras la răspundere pe Andone pentru că l-a folosit pe Valerică Găman din primul minut, acţionarii considerând că olteanul nu este pregătit fizic. La antrenamentele care au urmat, "Fălcosul" a repetat schemele din apărare tot cu Valerică în primul "11", de data asta lângă Moţi.

"Folosirea lui Găman nu a fost de bun augur. S-a văzut că nu este pregătit fizic chiar de la partida cu Concordia, cu o săptămână înainte, atunci când a şi cerut schimbarea din acest motiv. Mai mult, prin introducerea lui, Grigore a fost jucat ca stoper stânga, deşi el este fundaş central dreapta" , l-au mustrat şefii pe Andone după meciul cu Universitatea Cluj. Se pare că vorbele conducătorilor nu l-au impresionat pe "Fălcos", la antrenamentele ce au urmat meciului de la Mediaş tehnicianul pregătind o formulă defensivă cu Găman în prima echipă. Sau, mai bine spus, jumătate din părerea acţionarilor nu a contat, asta pentru că Grigore nu va mai fi sacrificat pe postul de stoper stânga, ci va fi sacrificat de tot. Adică va rămâne pe banca de rezerve, Moţi urmând să revină în primul "11", acesta fiind titularul poziţiei de stoper stânga.

Bordeanu, în locul lui Diabate
O altă mutare încercată de antrenor la antrenamente este legată de folosirea lui Valeriu Bordeanu în flancul stâng al apărării, veteranul "câinilor" urmând să-i ia locul lui Zie Diabate. Şi aici părerea antrenorului nu ar fi în pas cu gândul oamenilor din lojă, în plin proces de întinerire şefii preferându-l pe ivorian în detrimentul fostului fotbalist de la Unirea Urziceni.

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.