• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 26 aprilie 2011

Războiul băncilor! Cum a câştigat Andone derby-ul cu Steaua

Posted by vasy On 10:13 No commentsSorin Cîrţu a reuşit să-l surprindă pe Andone în prima repriză, când Steaua a avut o posesie mai bună şi a dominat jocul. Antrenorul dinamovist a câştigat în repriza a doua, contracarând jocul adversarului şi speculând erorile steliştilor. Aşa s-a ajuns şi la scorul final.

Vestea că Bicfalvi nu mai poate apărea în derby-ul cu Dinamo i-a dat puţin planurile peste cap lui Sorin Cîrţu, dar nu pentru mult timp. Tehnicianul a regândit imediat aşezarea în zona centrală, renunţând în totalitate la clasicul mijlocaş defensiv utilizat în permanenţă. Astfel, pentru prima dată în mandatul său şi chiar într-un derby atât de important cu Dinamo, Cîrţu a titularizat trei jucători de "fantezie" în zona centrală: Brandan, Marinescu şi Tănase. Prin calităţile tehnice ale acestora şi abilitatea lor de a construi, Steaua şi-a creat mai multe ocazii de a marca în prima repriză şi a dominat clar jocul. Primul şut pe spaţiul porţii lui Tătăruşanu a venit abia după o jumătate de oră. Bărboianu a şutat de la 25 de metri.

Greşeli pe axa Gardoş-Marinescu- Surdu

După un sfert de oră în care a văzut că pierde mijlocul terenului, Ioan Andone a fost nevoit să îl retragă pe Dănciulescu în linia mediană, tocmai pentru a echilibra din nou jocul. Apoi, în repriza a doua, a speculat la maximum greşelile steliştilor. Gardoş e vinovat că a comis un fault inutil în tuşă. Mingea a fost apoi aruncată în careu, de unde Marinescu a respins exact la Munteanu, iar Torje a reluat nestingherit de lângă Surdu. După gol, Andone a închis jocul, l-a introdus pe Mărgăritescu, care a fragmentat mereu jocul.

Bicfalvi s-a accidentat în ziua meciului

Ca de obicei, în ziua meciului, Sorin Cîrţu programează un antrenament uşor. Ieri-dimineaţă, şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor a avut o victimă, Eric Bicfalvi (foto). Mijlocaşul a acuzat probleme medicale şi nu a mai putut fi oprit în lot pentru meciul cu Dinamo. Situaţia nu a fost una prea plăcută pentru Cîrţu, care avea de gând să-l folosească încă din primul minut pe mijlocaşul defensiv.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.