• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 22 aprilie 2011

"Românii au talent" vs. Steaua - Dinamo!

Posted by vasy On 10:56 No comments


"Românii au talent" este cea mai urmărită emisiune din istoria României, iar finala, programată pe 25 aprilie, la ora 20:30, va începe odată cu derby-ul Ligii I, Steaua - Dinamo. Ştefan Florescu vrea să arate că este cel mai bun şi se antrenează de dimineaţa până seara.

Ştefan s-a inspirat în vara lui 2008 de la o reclamă cu Ronaldinho şi de atunci a încercat să-şi îmbunătăţească tehnica în permanenţă. Punctul culminant va fi tocmai finala de pe 25 aprilie, care va începe la aceeaşi oră cu meciul Steaua - Dinamo şi va fi urmărită de mai mult de patru milioane de telespectatori!

Până acum, puştiul din Moldova a trecut de două faze la "Românii au talent" şi ţinteşte marele premiu de 120.000 de euro, care i se acordă câştigătorului. Dacă până acum s-a pregătit de două ori pe zi, cu pauză de somn între antrenamente, botoşăneanul nu va face niciun rabat de la efort în această săptămână şi îşi va exersa mişcările toată ziua. "Îmi pregătesc coregrafia cu multă perseverenţă. Iniţial, când am început să practic acest sport, nu executam mişcările pe muzică, dar apoi mi-am dat seama că aşa este mai interesant", a completat Ştefan.

Record la jonglerii cu talpa!

Florescu nu are răbdare să facă mai mult de o mie de jonglerii şi de aceea crede că nu poate intra prea curând în Cartea Recordurilor. Cu toate acestea, Ştefan Florescu vrea să stabilească un record inedit: jonglerii cu talpa într-un minut. "Actualul record este de 197, iar eu vreau să ajung undeva pe la 212-213. Acum mă ajută mult şi faptul că execut mişcările cu mingea în flăcări. Până la această competiţie nu am mai încercat aşa ceva şi mi-a fost puţin teamă iniţial, dar m-am obişnuit repede", povesteşte tânărul miracol al fotbalului de stradă.

> Florescu este fan înfocat al Stelei, dar nu-i place niciun jucător român, cu excepţia lui Rădoi. Din străinătate o simpatizează pe Real Madrid, iar ca stil de joc îl apreciază pe Theo Walcott.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.