• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 27 aprilie 2011

S-a aflat cine a aruncat fularul cu torţe! Vezi ce riscă jucătorul "câinilor"

Posted by vasy On 11:49 No comments
Spectacolul pirotehnic al dinamoviştilor şi deconspirarea uneia dintre modalităţile prin care fanii ajung în posesia torţelor aduc în prim-plan un nou duel între Steaua şi Dinamo, de data aceasta locul de disputare fiind birourile Jandarmeriei şi ale LPF-ului. ProSport a aflat că organele de ordine vor crea o comisie formată din jandarmi şi poliţişti ca să descopere ce jucător al lui Dinamo deţinea fularul cu torţa adusă drept probă de un jandarm. Fotbaliştii ar putea fi chemaţi la audieri în funcţie de raportul final.

Oficialii Stelei au depus ieri la sediul LPF o cerere prin care vor ca jucătorii lui Dinamo să fie suspendaţi şi judecaţi pentru introducerea torţelor pe stadion. Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală s-au întâlnit ieri cu Paul Mincu, secretar general al comisiilor LPF. Cei doi au venit chiar cu un fular şi cu o minge umplută cu petarde.

Steaua: "Vrem suspendarea jucătorilor"

"Nu doresc ca meciul să fie câştigat de noi la masa verde pentru că nici nu există în regulament o asemenea sancţiune care să se încadreze în acest caz, dar, în schimb, se specifică clar faptul că persoanele care introduc pe stadion obiecte pirotehnice vor fi interzise. Avem raportul Jandarmeriei, în care se regăseşte informaţia că torţele, fumigenele, petardele folosite de galeria lui Dinamo în meciul de luni au intrat în posesia acesteia prin intermediul fotbaliştilor, care au aruncat fulare şi mingi conţinând aceste obiecte pirotehnice", le-au explicat steliştii celor de la ligă. Cazul va fi judecat vineri de către Comisia de Disciplină.

Surse din cadrul Ligii susţin însă că steliştii au şanse mici de reuşită cu acest demers al lor şi mai mult succes ar avea în plan penal decât sportiv. Dinspre Jandarmerie am aflat că s-a creat o comisie specială care a strâns toate probele video pentru a depista cine deţinea fularul care a ajuns la organele de ordine.

Torţa era cusută în interiorul fularului

Dacă se va descoperi autorul "eseului" eşuat, acesta va fi chemat în faţa procurorului de caz, urmând să ofere declaraţii suplimentare organelor competente. "Totul depinde de procuror, însă dacă se va găsi vinovatul, acestuia i se va deschide un dosar pe latură penală. Nu putem demonstra că şi ceilalţi aveau torţe în fulare şi mingi, însă îl putem identifica pe acesta", au dezvăluit surse din cadrul Jandarmeriei. Ieri a fost dată publicităţii înregistrarea video cu jandarmul care aduce fularul reţinut de la un jucător de la Dinamo superiorilor lui. Aceştia îl desfac şi constată că se ascundea o torţă. Din jur se auzeau voci, probabil ironice, ale suporterilor dinamovişti, care susţineau că "Moţi l-a aruncat, l-am văzut eu" sau că "Moţi e de la Steaua". Surse ProSport susţin că de fapt cel care a greşit ţinta a fost Torje!

Conform Legilor 4/2008, art.35, şi 126/1995, persoana care introduce torţe pe stadion şi este identificată riscă interzicerea timp de trei ani pe stadioane şi şase luni de închisoare

"Noi am primit acele fulare de la magazine şi ni s-a spus să le aruncăm la galerie", Gabi Torje, mijlocaş Dinamo

"Din punctul meu de vedere, nu a avut loc niciun incident în care să fie implicaţi jucătorii echipei Dinamo", Vali Alexandru, secretar general LPF

"Dinamoviştii au introdus materiale pirotehnice în tribune, au primit mingi care au fost umplute cu torţe! Este un incident fără precedent în fotbalul românesc", Mihai Stoica, manager Steaua

"O să le interzicem jucătorilor să poarte fulare şi iarna, să nu mai aibă probleme domnul de care vorbeaţi (n.r. - Mihai Stoica)", Nicolae Badea, acţionar Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.