• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 29 aprilie 2011

Se joacă Poli - Dinamo cu titlul pe masă? Vezi programul tuturor candidatelor

Posted by vasy On 10:21 No comments


Dinamo a bifat un nou succes cu Gloria (3-0), după o etapă în care echipa lui Andone reintră în lupta pentru titlu. "Câinii" pot juca în ultima etapă la Timişoara cu titlul pe masă, fiind avantajaţi de programul mai facil decât al contracandidatelor. Rivalele dina­moviştilor fie joacă între ele, fie au meciuri mai tari în deplasare. Dezavantajul poate fi rezultatul meciurilor directe cu Oţelul şi Vaslui, două dintre cele trei echipe pe care Dinamo vrea să le întreacă.

Un meci în "Ştefan cel Mare" programat joi de la ora 14:00 şi cu porţile închise nu este tocmai distracţia vieţii. Însă fotbalul contează, iar pe teren nu a fost plictiseală. Dinamo, cu "Bebe" Pătraşcu căpitan în premieră, a deschis repede scorul (20), printr-un gol al lui Liviu Ganea, în urma căruia este cert că acţionarul Cristi Borcea trebuie să pregătească un ceas, după Torje, şi pentru atacant, mai ales după ce va vedea reluările TV. Concret, pentru a marca, Găniţă s-a ajutat clar şi de mâna dreaptă. A ieşit apoi la rampă Bălgrădean, care a prins aripi după evoluţia cu Steaua, bifând două parade de excepţie şi ieri.

A fost un spectator: Albuţ
În a doua repriză s-a descoperit şi că a existat de fapt un spectator la această partidă. Anume portarul Călin Albuţ, care, la supergolul lui Bakaj, nu a avut altceva de făcut decât să urmărească execuţia albanezului. Şut fără preluare din interiorul careului. Scorul de neprezentare a fost realizat în minutul 75. Centrarea lui Bordeanu a fost respinsă de Paul Anton până la Gabi Torje, care era să rupă plasa cu un voleu violent în poarta lui Albuţ, v-am spus de el, spectatorul de lux de la meciul cu porţile închise!

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.