• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 12 aprilie 2011

Se menajează pentru lider! Andone va trimite azi pe teren o echipă experimentală

Posted by vasy On 10:49 No comments


Înfrângerea cu FC Vaslui a eliminat presiunea pe care ideea obţinerii uneia dintre primele două poziţii o punea la Dinamo. Astfel, chiar dacă îşi doreşte cu orice preţ măcar locul 3, Andone va odihni azi cu Urziceni mai mulţi titulari, pentru a avea o echipă odihnită meciul următor, cu Oţelul. Iar printre cei menajaţi se află nume grele, ca Torje sau Moţi!

Andone are de gând să schimbe cu Unirea Urziceni nu mai puţin de şapte jucători din "11"-le trimis pe teren sâmbătă la Vaslui. În poartă va rămâne Naumovski, care a avut o evoluţie apreciată cu echipa lui Porumboiu, în ciuda golurilor primite, dar apărarea va fi reformată total, Găman fiind singurul "supravieţuitor". Mijlocul în versiunea Vaslui dispare în totalitate şi în atac va fi folosit iar cuplul Alexe - Dănciulescu.

Revine "China"

Poate cea mai mare surpriză pe care Andone le-o pregăteşte fanilor în această după-amiază este titularizarea lui Andrei Mărgăritescu. Forţat oarecum şi de starea lui Djakaridja Kone, care din cauza epuizării a evoluat deplorabil sâmbătă, tehnicianul "câinilor" îl va titulariza pe "China" în premieră în această primăvară. Mărgăritescu n-a mai fost titular din etapa a 13-a, cu Gaz Metan, iar în acest retur a jucat doar 17 minute cu Târgu Mureş, pentru ca la ultimele trei partide să nu mai prindă nici măcar lotul de 18.

Rafa Stănescu e în lot

În apărare, Andone îi va menaja pe Moţi şi Rubio, dar va lipsi şi Diabate, suspendat, astfel că linia de fund va arăta astfel: Bărboianu - Găman - Grigore - Bordeanu. La mijloc, Bakaj are mari şanse să apară în premieră încă de la start în spatele vârfurilor, cu Mărgăritescu în spate, în timp ce favoriţi la titularizare pe flancuri sunt Păun, pe dreapta, şi Vlad Munteanu, pe stânga. În plus, Andone l-a reţinut în lot şi pe Rafael Stănescu, pentru prima dată în retur şi a doua oară în acest campionat. Astfel, speranţa "câinilor" are şansa să bifeze a treia apariţie în Liga I în cazul în care se va obţine relativ devreme un scor liniştito

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.