• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 2 aprilie 2011

"Şepcile roşii" s-au înfrăţit cu "câinii": "Ce băieţi mişto: 'U' şi Dinamo!"

Posted by vasy On 11:57 No comments

Mii de fani au bătut ieri drumul de 120 de kilometri dintre Cluj - Napoca şi Mediaş pentru a fi prezenţi la primul meci jucat de echipa lui Ionuţ Badea pe stadionul Gazului.

"Suntem peste tot acasă", sloganul Rapidului, li se potriveşte de minune şi fanilor Universităţii. Au invadat Alba Iulia, cât timp echipa lor a jucat acolo. Au fost şi la Bistriţa, la meciul cu Unirea Urziceni, şi s-au acomodat rapid şi cu noua "casă" de la Mediaş. Cei 20 de kilometri în plus faţă de drumul la Alba Iulia n-a însemnat nimic pentru suporterii care s-au deplasat cu maşina, aşa cum n-au însemnat mare lucru nici cele 13 ore petrecute pe drum, pentru cei care s-au deplasat cu trenul. Din Turda şi până la intrarea în Mediaş, drumul a fost împânzit de fani "înarmaţi" cu steaguri şi fulare cu însemnele lui "U".

În tribune, fanii au făcut spectacol, mai ales că cele două galerii sunt de mult timp înfrăţite. Cei 300 de fani ai dinamoviştilor au cântat împreună cu galeria "şepcilor roşii". "Ce băieţi mişto, ce băieţi mişto, 'U' Cluj şi Dinamo", "Suntem 'U' Cluj şi suntem fraţi cu voi/ suntem Dinamo şi suntem fraţi cu voi", au fost scandările preferate ale celor două galerii. N-au lipsit nici scandările împotriva duşmanilor comuni, Steaua şi CFR, fumigenele sau petardele, care au creat o atmosferă de meci de zile mari.

Mă bucur că au venit atâţia suporteri să ne încurajeze, ei ne-au purtat cu adevărat spre victorie
Claudiu Niculescu, atacant U Cluj

Ne-am simţit ca acasă la Mediaş datorită suporterilor noştri, terenul a fost excelent. Ne prieşte nocturna
Roberto Alfonso Delgado, mijlocaş U Cluj

Walter pe bancă, Badea la oficială
Cu antrenorul Ionuţ Badea în tribuna oficială din pricina suspendării de la jocul cu Oţelul, patronul Florian Walter i-a ţinut locul pe banca de rezerve. Decizia finanţatorului nu e o premieră. Şi la jocurile din sezonul trecut, din Liga a II-a, Walter şi-a motivat echipa de lângă principal. Dulca a fost cel mai asistat antrenor de Walter, care era trecut ca delegat pe foaia de joc.

Florescu, alături de foştii colegi
La jocul de ieri, trupa lui Badea a avut un suporter aparte, fostul jucător al "U-iştilor", George Florescu. Internaţionalul a ţinut neapărat să fie alături de foştii colegi de la juniorii lui "U": Abrudan şi Unguruşan. "Nu puteam să nu fiu în tribună, oriunde aş merge eu tot cu inima alături de 'U' rămân. Clubul ăsta m-a făcut fotbalist", şi-a explicat gestul Florescu.

Walter: "La Cluj am fi avut 30.000 de fani"
Patronul Universităţii a fost încântat de show-ul pregătit de fani la Mediaş. "Am avut un public numeros pe terenul Gazului, dacă eram la Cluj însă, erau 25.000 sau 30.000 de spectatori! Nu ne-am propus să fim naşii lui Dinamo, noi aveam mare nevoie de 3 puncte pentru a evita mulţimea de echipe din zona retrogradării", a punctat Florian Walter, la final, pe gsptv.

Radu: "N-am câştigat datorită arbitrului"
Secundul lui "U", Dragoş Radu, spune că Tudor nu a avantajat echipa clujeană şi că formaţia sa a făcut cel mai bun joc de atac din ultimul timp. "Am câştigat un meci important. Am practicat un joc foarte bun. Primul joc în care am atacat cât de cât. Am primit un gol nemeritat şi ne-am impus astăzi datorită jocului colectiv, prin dăruire şi concentrare deosebită, nu datorită arbitrajului", a spus Dragoş Radu.

www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.