• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 15 aprilie 2011

Stelistul Chipciu va îmbrăca tricoul 'câinilor!' Cum a reuşit Badea să intre în posesia a 50% din drepturile federative

Posted by vasy On 10:43 No comments


50% "câine"! Dinamo se întăreşte cu unul dintre cei mai în formă mijlocaşi ai Ligii 1

La 21 de ani, Alexandru Chipciu (în galben) este dorit de mai mulţi dintre granzii Ligii I, printre care şi Dinamo. Lupta pentru achiziţionarea mijlocaşului se anunţă deja dură la vară, dar roş-albii au în mod cert prima şansă. Iar atuul "câinilor" este Nicolae Badea, care a acontat deja 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Dinamo va schimba din mers liniile la finalul acestui sezon, iar numele lui Alexandru Chipciu este deja rostit de către oficialii şi antrenorii clubului drept una dintre viitoarele achiziţii. Numai că momentan nu s-a obţinut acceptul lui FC Braşov pentru tranzacţie, ardelenii având deja mai multe oferte de transfer pe numele fotbalistului.

Însă roş-albii vor scoate la masa negocierilor un as extrem de important: Nicolae Badea are 50 la sută din drepturile federative asupra mijlocaşului! Acesta s-a format ca jucător la clubul Sporting Piteşti, şcoală de fotbal care i-a dat şi pe Cristi Tănase, Vasile Maftei sau Cristi Pulhac. Şi, exact ca în cazul ultimului, Badea a achiziţionat 50% din drepturile federative de la oamenii de la Sporting, cu care este în relaţii foarte bune. Astfel, în acest moment, Chipciu nu mai e deţinut în coproprietate de Sporting Piteşti şi FC Braşov, ci de "stegari" şi Dinamo!

Dinamo, dublu avantaj
Acum, braşovenii sunt obligaţi să le ceară şi acceptul dinamoviştilor pentru o eventuală cedare a lui Chipciu. Al doilea avantaj pentru alb-roşii ar fi acela că, dacă vor dori cumpărarea jucătorului, "câinii" nu vor mai trebui să achite decât jumătate de sumă. Asta dacă nu vor ajunge la un acord cu Braşovul pentru a-l aduce gratis pe Chipciu la Dinamo, "stegarii" urmând să deţină în continuare jumătate din drepturile federative ale jucătorului.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.