• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 11 aprilie 2011

Toţi împotriva lui Ando!

Posted by vasy On 10:01 No comments


Dinamo a pierdut clar la Vaslui, scor 0-2, iar numărul victoriilor, 11, este cu trei mai mic decât cel al rezultatelor parţial sau complet negative. Acesta este contextul în care a început un val de critici împotriva antrenorului echipei, Ioan Andone.Acum nu mai este vorba despre critici voalate din partea şefilor, atacurile venind din trei direcţii diferite. Cei mai vehemenţi sunt fanii, care îi cer în mod oficial demisia, atât pe stadion, cât şi pe site-urile lor. Apoi, mai sunt o serie de oameni de fotbal, printre care Gigi Becali, Adrian Porumboiu sau Hizo, care vorbesc despre lipsa de pricepere a lui Andone. Nepricepere care poate găsi o explicaţie concretă în cifrele clare, tehnicianul dinamovist folosind 23 de jucători de la reluarea campionatului. Ceea ce poate oferi o logică simplă a lipsei de omogenitate de la Dinamo.

3 apărători au fost schimbaţi la meciul cu Vaslui, în care Dinamo a primit două goluri din faze fixe

"Mulţumim, Andone!"

Pe site-ul dinamomania.ro, articolul principal de ieri era o invitaţie la demisie, adresată antrenorului. Argumentele fanilor erau lipsa de rezultate, schimbările dese din echipă sau numărul mare de goluri primite (39). Comentariile materialului erau şi ele acide, marea majoritate fiind în favoarea plecării lui Andone.

"Andone e blocat în timp. El e tot în 2004-2005. Are performanţe, rezultate, chestii de trecut în CV. Tot cu mingi la Dănciulescu. Fane Grigorie e încă bun şi îl vrea la echipă. Steaua e singurul adversar…"
Alex_Câine_Roşu

Porumboiu: "Alţii i-au luat titlurile!"

Adrian Porumboiu a parat nemilos încercarea lui Andone de a arunca responsabilitatea eşecului pe arbitraj: "Cred că vântul i-a tulburat mintea lui Andone. Ar trebui să antreneze echipa, nu să critice arbitrajul. A uitat că alţii i-au cumpărat lui titlurile..." . Nici Gigi Becali nu a omis să îl critice pe tehnician: "Lăsaţi-mă cu Andone. El căra «valiza» la Cluj. Înţelegeţi voi!" .

Cine mai ştie "11"-le tip al "câinilor"?

Dinamo a schimbat extrem de des componenţa titularilor de la reluarea campionatului. Au fost 13 schimbări în echipa de start neprovocate de suspendări sau accidentări. În şapte meciuri, Andone a trebuit să folosească 18 titulari diferiţi, lucru ce a dăunat grav omogenităţii echipei.

23 de jucători a folosit Andone în cele şapte meciuri din Liga I, cifră comparabilă cu cea a unui stagiu de pregătire din intersezon

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.