• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 14 aprilie 2011

Ultras Dolha! Protest inedit al portarului lui Dinamo

Posted by vasy On 11:57 No comments


Emilian Dolha nu a mai pus piciorul în lojă din momentul în care a fost înjurat de către Vasile Turcu, în meciul din sezonul trecut de la Urziceni. Acum a preferat să vină la stadion, dar a stat în Peluza Sud alături de fani.

Care sunt variantele jucătorilor dinamovişti atunci când sunt suspendaţi sau accidentaţi şi vor să meargă la meci? Loja este cea mai accesibilă, Torje preferând-o cu Unirea. Masa presei este o variantă uzitată de unii, în special vara, când vremea este bună, iar variantele se cam termină aici. Dolha a şocat însă şi a mers în peluză cu Unirea Urziceni.

Dar de ce a ales Ema această variantă, din moment ce avea invitaţie la lojă din partea clubului, aşa cum primesc toţi dinamoviştii care nu sunt pe foaie? Din momentul în care a fost înjurat în direct la TV de către Turcu, după meciul de la Urziceni, din sezonul trecut, Dolha nu a mai călcat în lojă. Când nu a fost în lot, portarul a preferat să nu prea vină la stadion.

Marţi a mers însă, dar a evitat special tribuna oficială. Un fan, coleg de rând cu Ema, a povestit cum a fost primit jucătorul. "L-am recunoscut repede, chiar dacă era un pic camuflat cu o şapcă pe cap. L-am întrebat ce caută acolo şi ne-a spus că este unul de-al nostru şi că aici îi place să stea. A dat autografe şi s-a bucurat la goluri", a povestit suporterul.

Patimile lui Dolha:

∞În returul sezonului trecut, la sfârşitul meciului cu Unirea, Vasile Turcu l-a înjurat în direct la TV pe portar

∞Goalkeeperul este campionul restanţelor financiare la Dinamo. Are de luat în jur de 50 de mii de euro din salariile restante

∞Dolha se află în ultimele luni de contract cu Dinamo. A ajuns la un acord verbal cu Nicolae Badea, dar nu şi la unul scris. Totul a rămas la stadiu de vorbă, portarului cerându-i-se să renunţe la unele restanţe pentru a semna prelungirea

41 de partide a adunat Dolha în tricoul lui Dinamo în Liga I

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.