• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 21 mai 2011

36 de autocare pentru deplasare! Finala cu Steaua i-a unit pe toţi dinamoviştii

Posted by vasy On 10:10 No comments

Ultraşii dinamovişti au reuşit ieri o primă lovitură în organizarea finalei de la Braşov. Membrii tuturor facţiunilor au ajuns la un punct comun. După mult timp vor face deplasarea împreună, iar toţi fanii care vor sta în peluză pe Tineretului vor face deplasarea la comun în cele 36 de autocare închiriate!

"Vrem autocare pentru deplasare!". Aşa suna unul dintre sloganurile fanilor pe vremuri atunci când se apropia un meci important în provincie. Ieri, fanii dinamovişti au rezolvat prima parte a scandării. Au închiriat 36 de autocare, care vor pleca din Bucureşti spre Braşov la aceeaşi oră, în acelaşi moment. Şi au mai rezolvat ceva ultraşii din "Groapă": după mult timp, toate facţiunile vor merge împreună într-o deplasare. Astfel, toţi cei care vor sta în peluză pe Tineretului vor urca în cele 36 de autocare, iar la ora 9:30, în dimineaţa meciului, "coloana" va pleca spre oraşul de sub Tâmpa.

Probleme la case. A intervenit OPC-ul

Totuşi, ieri, în prima zi în care s-au pus în vânzare biletele, au existat unele incidente. "Câinii" au deschis casele la ora 10:00, însă imediat după ora 12:00 acestea s-au închis. De ce? La trei ghişee s-au vândut bilete în felul următor: o casă a fost pentru abonaţi, una pentru cei care au cumpărat bilet (35 lei) plus transport (28 lei), iar alta pentru cei care au optat pentru biletul simplu. Ultima ofertă s-a terminat rapid, iar unii dintre cei sosiţi mai târziu au fost nemulţumiţi când au aflat că trebuie să plătească şi transportul. A existat şi o plângere la OPC (Oficiul pentru Protecţia Consumatorului), astfel că organele abilitate au închis casele la ora 12:30.

Azi e aşteptată provincia

Astăzi, "ziua de bilete" va fi dedicată exclusiv fanilor din provincie, membri ai fan-cluburilor, iar de mâine, ghişeele de la Dinamo se vor redeschide cu oferta care a mai rămas. Un lucru este clar, cei care vor merge cu autocarele vor sta în peluză, ceilalţi vor lua loc în sectoarele rezervate dinamoviştilor de la tribuna I. Altfel, un autocar va fi ocupat de fanii din Câmpina.

Iniţial, "câinii" au vrut să meargă cu trenul!

Iniţial, fanii dinamovişti au vrut să meargă la Braşov cu un tren închiriat. Ideea s-a oprit la Jandarmerie, forţele de ordine nefiind de acord ca roş-albii să meargă pe calea ferată din motive de securitate. "Aveam linia de tren în spatele stadionului, nu înţelegem de ce s-au opus", au spus adepţii ideii, în timp ce poliţia a replicat: "Gara de Nord ar fi fost blocată, aşa îi luăm de la Dinamo, îi lăsăm la Dinamo".

Rivalii din Ghencea, mai puţin organizaţi

Steliştii au pus şi ei în vânzare biletele pentru finală. Acestea s-au epuizat, dar se pare că mulţi dintre fanii din Ghencea vor merge la Braşov pe cont propriu. Până acum, ultraşii din Ghencea au rezervat doar şapte autocare, plus câteva microbuze. Steliştii au primit din partea FRF tichete albastre, la tribuna a doua, acolo unde vor lua loc toţi fanii Stelei.

2486 de bilete au primit dinamoviştii la finala Cupei

2462 de tichete au primit steliştii la ultimul act al Cupei României

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.