• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 23 mai 2011

Ando, numărat la podea! Piţurcă, în pole-position pentru a prelua Dinamo!

Posted by vasy On 10:35 No comments


După neverosimilul 1-4 de la Timişoara, Ioan Andone se află într-o situaţie extrem de dificilă în privinţa şanselor de a continua şi din sezonul viitor la Dinamo. Oficial, soarta sa depinde de câştigarea Cupei, dar, neoficial, unele voci din club susţin că nici măcar succesul cu Steaua de miercuri nu îi asigură tehnicianului locul pe bancă de la vară.

Astfel, tot conform ultimelor informaţii dinspre birouri, Cristi Borcea nu se mai află în tabăra partizanilor "Fălcosului", motiv pentru care poziţia ce va fi adoptată de Nicolae Badea va fi decisivă. Contextul de la echipă nu îi mai este însă favorabil lui Ando, ai cărui apropiaţi suţin că săptămâna trecută a fost mai îngândurat ca niciodată.

Neoficial: acţionarii caută alternative

Aceiaşi apropiaţi susţin că Ando a început deja tatonările pentru găsirea unui alt loc de muncă. Variante preliminarii: o echipă din Orientul Mijlociu, Astra Ploieşti sau "U" Cluj din Liga I, plus alte două variante din Ucraina. Un alt indiciu că Ioan Andone va dansa zilele acestea pe o sârmă extrem de subţire este faptul că Nicolae Badea şi Cristi Borcea, cei doi factori de decizie de la echipă, au tatonat deja mai multe piste pentru a nu fi nepregătiţi la vară în cazul în care Andone nu va mai oferi niciun argument pentru menţinerea în funcţie. Alăturat, variantele propuse de fiecare dintre ei pentru banca tehnică.

Varianta lui Cristi Borcea: Piţurcă! Victor Piţurcă!

Preşedintele executiv Cristi Borcea susţine cu tărie o unică variantă: instalarea lui Victor Piţurcă! Mutarea nu are, însă, cel puţin momentan, acceptul lui Nicolae Badea. Asta deşi "Leonidas" a încercat după primele etape ale returului să îi plătească în avans contractul lui Andone, pentru a pleca, moment în care aducerea lui Piţi la roş-albi ar fi avut mai multe şanse.

Variantele lui Nicolae Badea: Pustai, I. Badea, Ciobotariu

Chiar dacă preşedintele CA al SC Dinamo aşteaptă terminarea ultimului meci al sezonului pentru a demara, eventual, negocierile cu un alt nume, se cunosc favoriţii acestuia. Trei la număr: Ionuţ Badea, de la "U" Cluj, Cristi Pustai, de la Gaz Metan, dar şi Liviu Ciobotariu, antrenorul "satelitului" Dinamo II. În acest moment, primul loc pare a fi amanetat de Pustai, care are pretenţii financiare mai mici decât Ionuţ Badea. Pe ultima sută de metri pe listă ar fi apărut şi numele lui Viorel Moldovan!

"O înfrângere ruşinoasă la Timişoara. Sper ca băieţii să-şi revină până la meciul cu Steaua, deşi, la cum am jucat, nu avem nicio şansă. Nu ne permitem să pierdem acest trofeu. Doar aşa ne vom reabilita în faţa fanilor", Cristi Borcea, după meciul cu Poli Timişoara

"Andone a luat echipa de pe locul 6, a reconstruit-o din temelii şi a dus-o pe... 6. Cooperativa muncii în zadar. Mare antrenor!", Ady_bad_dog, comentariu pe www.prosport.ro

"Mi-e ruşine mie de evoluţia din acest meci. Am sperat altceva când am venit, dar eu sunt de vină!", Ioan Andone, antrenor Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.