• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 18 mai 2011

Bălgrădean apără în finala Cupei! Vezi pe se bazează "câinii"

Posted by vasy On 09:53 No comments

Imediat după ce Cristian Bălgrădean, zis şi "Pufi", a fost eliminat în meciul cu Victoria Brăneşti (3-1), Nicolae Badea şi colaboratorii săi au pus mâna pe regulament pentru a vedea sancţiunea de care este pasibil portarul de 23 de ani. Şi s-au liniştit: "câinii" susţin că legea spune clar că portarul trebuie suspendat doar o etapă. Astfel, goalkeeper-ul ar putea fi pe teren la finala Cupei României, de miercurea viitoare, cu Steaua!

În minutul 76, dinamoviştii au rămas fără răsuflare. Bălgrădean a văzut direct "roşu" în urma unui fault în postură de ultim apărător. "E roşu direct. Ratează Cupa! Asta ne trebuia acum", s-a auzit în tribună, în timp ce în lojă, Nicolae Badea şi Cristi Borcea erau deja cu telefonul la ureche pentru a afla ce spun regulamentele. Cei doi acţionari s-au liniştit aproape instantaneu, iar ieri atmosfera era la fel de calmă. Astăzi, Comisia de Disciplină va judeca soarta portarului, dar dinamoviştii nici nu vor să audă altă versiune decât o etapă de suspendare. Roş-albii se bazează pe articolul 63 (litera e), care spune că astfel de situaţii se sancţionează cu suspendare de o etapă.

Naumovski, la Timişoara

În aceste condiţii, "Pufi" va sta numai în ultima etapă a campionatului, cu Poli Timişoara, pe Bega urmând ca mănuşile să fie purate de Naumovski. Macedoneanul este preferat lui Dolha, care se află într-o situaţie ingrată, în ultimul timp antrenându-se mai mult cu Dinamo II. În iunie, Ema îşi va încheia conturile cu cei din "Ştefan cel Mare", iar stafful tehnic nu se mai bazează pe el nici măcar la antrenamente.

10 meciuri a jucat Bălgrădean în acest retur pentru Dinamo, din cele 15 posibile

6 victorii a obţinut Dinamo în retur cu Bălgrădean în poartă şi a suferit doar două eşecuri

11 goluri a primit Bălgrădean în retur, rezultând o medie de 1,1 goluri pe meci

Articolul 63 - Abateri sancţionate cu eliminare (cartonaş roşu) de arbitru

Cu regulamentul în mână, "câinii" nu vor să audă de două etape de suspendare pentru Bălgrădean şi sunt siguri că portarul va juca pe 25 mai contra Stelei:

1. Un jucător trebuie eliminat de arbitru pentru săvârşirea uneia dintre următoarele abateri prevăzute de "Legile Jocului":

(e) oprirea unei ocazii clare de a marca, a unui adversar aflat în atac care se deplasează spre poarta adversă prin comiterea unei greşeli sancţionabile cu lovitură liberă sau lovitură de pedeapsă (penalty);

2. Sancţiunile aplicabile jucătorilor pentru săvârşirea abaterilor de mai sus sunt următoarele:
2.1. Suspendare pentru un joc: pentru abaterile prevăzute de art. 63.1. lit. d), e) şi g).

Până ieri, steliştii nu au comentat în niciun fel eliminarea lui Bălgrădean. Contactat de ProSport, Helmuth Duckadam a refuzat să-şi dea cu părerea: "Nu mă interesează Dinamo". Totuşi, roş-albaştrii şi-au adus aminte de cazurile Tamaş şi Andrei Cristea. Cei doi au văzut "roşu" înaintea unor meciuri cu Steaua, dar au jucat în derby, Comisia de Disciplină suspendându-i pe "câini" cu o etap

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.