• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 12 mai 2011

Bilete doar cu CNP-ul! TOTUL despre tichetele pentru finală! Câţi stelişti şi "câini" vor fi la BraşovIeri, la sediul FRF, a avut loc o şedinţă în car

Posted by vasy On 22:40 No comments


Ieri, la sediul FRF, a avut loc o şedinţă în care s-a stabilit felul în care va fi organizată finala de Cupă. Astfel, cluburile bucureştene vor fi răsplătite cu câte 2.700 de tichete, adică aproximativ 60% din capacitatea stadionului braşovean, care vor fi mai apoi distribuite fanilor, însă doar după ce fiecăruia în parte i se va copia CNP-ul!

Din 1990, în ultimul act al Cupei României, nu s-au mai confruntat cele mai titrate formaţii bucureştene. Poate şi din acest motiv, FRF a început să contureze organizarea duelului încă de ieri, deşi, până la ora jocului, mai sunt 12 zile, iar Dinamo nu era încă oficial calificată! S-a stabilit că suporterii dinamovişti şi cei stelişti vor primi câte 2.700 de tichete, adică doar un total de 60% din capacitatea stadionului de sub Tâmpa. Oficialii grupărilor din Capitală ar fi dorit ca fanii să primească cu 10 procente mai mult, însă şefii FRF au refuzat din start această idee, motivând că partida va avea un grad extrem de ridicat de risc, iar zona-tampon va fi mult mai mare.

Astfel, cluburile le vor distribui suporterilor tichetele imediat ce vor intra în posesia lor, însă există o surpriză neplăcută. Fanilor li se va cere la cumpărare codul numeric personal de pe actul de identitate, pentru ca în cazul unor eventuale incidente, ultraşii să fie identificaţi mult mai rapid!

8.500 de locuri este capacitatea stadionului Tineretului din Braşov
sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.