• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 28 mai 2011

Dinamo scapă de găurile din apărare! "Câinii" au pus ochii pe un albanez care poate rezolva trei posturi

Posted by vasy On 08:53 No comments

Apărarea lui Dinamo şi-a arătat limitele şi în finala de la Braşov, "câinii" "încununând" un sezon în care primiseră 52 de goluri în campionat cu un autogol de toată frumuseţea. Aşa că prima ţintă a verii este Andi Lila (foto, în alb), internaţionalul albanez de 25 de ani care poate juca fundaş dreapta şi mijlocaş la închidere.

În iarnă, "câinii" au fost foarte aproape de a-l aduce pe Lila de la SK Tirana pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri. Afacerea nu s-a perfectat până la urmă, însă roş-albii au spus că vor redeschide discuţiile în vară. Iar acum va fi mai simplu, pentru că internaţionalul albanez este liber de contract. Printre priorităţile şefilor din "Ştefan cel Mare" se află şi doi mijlocaşi defensivi, dar şi un fotbalist de bandă, iar Lila poate juca atât ca mijlocaş, postul pe care evoluează la echipa sa de club, cât şi ca fundaş dreapta, aşa cum este folosit la naţionala Albaniei. "Ar fi foarte bine pentru Dinamo ca Lila să vină. Este un jucător de valoare şi poate fi adus gratis. Urmează să vorbesc cu domnul Badea şi, dacă o să-l ceară, îl voi aduce", a spus scouterul şi fosta glorie a "câinilor", Sulejman Demollari.

6 goluri a marcat Lila pentru SK Tirana în acest sezon al campionatului albanez

Şefii doresc ca, în cazul în care vor transfera un fundaş dreapta, Bărboianu să fie "tras" în partea stângă, acolo unde Diabate nu a confirmat, iar Bordeanu urmează să fie pus pe liber

20 de selecţii în naţionala Albaniei a bifat Andi Lila, dintre care două împotriva României: în noiembrie 2007 (6-1 la Bucureşti) şi în septembrie 2010 (1-1 la Piatra Neamţ)

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.