• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 27 mai 2011

E clar: Ando renunţă! Care sunt variantele pentru banca lui Dinamo

Posted by vasy On 10:27 No comments

Ioan Andone nu va mai continua la Dinamo! Chiar dacă se fereşte să o spună oficial, "Fălcosul" ştie că nu va mai sta în "Ştefan cel Mare".

"Câinii" s-au întors ieri de la Braşov, iar în uşa autocarului tehnicianul le-a spus elevilor săi că va avea o întâlnire cu Nicolae Badea mai pe seară, în care va discuta despre strategia de viitor, dar şi despre restanţele financiare ale fotbaliştilor. Poate prima oară de când e la Dinamo, Ando nu a fost pe deplin sincer cu fotbaliştii săi.

Ioan Andone a copiat discursul de la conferinţa de presă şi în faţa jucătorilor. În momentul în care autocarul a revenit de la Braşov, "Fălcosul" le-a comunicat elevilor săi că va continua în "Ştefan cel Mare". "În seara asta (n.r. - aseară), o să mă duc la domnul Badea pentru a face strategia. O să văd cine va continua dintre cei care rămân liberi de contract, o să discut şi despre problemele voastre financiare". Fotbaliştii au rămas surprinşi şi chiar şi ei cred că este o strategie a antrenorului, în realitate existând şanse destul de mici ca Ando să-i conducă de pe bancă.

Borcea şi Săvulescu îl susţin

Şi sursele ProSport spun că "Fălcosul" va pleca, alegând calea de a renunţa de bunăvoie, în loc să aştepte să fie dat afară. Asta pentru că, deşi are susţinerea cel puţin declarativă a doi acţionari din totalul de trei, Borcea şi Săvulescu, Nicolae Badea este cel care are putere deplină de decizie. Altfel, Ando nu a făcut niciun anunţ oficial, pentru că nu are nimic concret pentru viitorul său profesional. Se pare că îşi va da demisia, în acest moment fiind doar unele mici contacte în Ucraina, Metalurg Doneţk întrebând impresarii de serviciile lui.

4 Cupe a cucerit Andone ca antrenor, la Braşov fiind prima finală pierdută din cariera sa de tehnician

2 titluri a câştigat Andone ca antrenor în carieră, unul cu Dinamo, altul cu CFR


Voi avea o discuţie cu conducerea, trebuie ştiut ce strategie va adopta clubul pentru viitorul sezon. Cine va rămâne, cine va pleca
Ioan Andone, imediat după finala cu Steaua

VARIANTELE PENTRU BANCA LUI DINAMO

Ionuţ Badea
Deşi părea favorit la un moment dat, situaţia sa este complicată. În primul rând, este sub contract cu "U" Cluj. Astăzi va avea loc o întâlnire cu şefii Universităţii pentru a discuta despre viitorul său pe bancă. Apoi, unele surse spun că Nicolae Badea a fost refuzat în iarnă, iar acest lucru nu este uitat de bossul dinamovist.

Cristi Pustai
La un moment dat avea prima şansă, însă semnele de întrebare în privinţa felului în care s-ar putea impune la o echipă mare persistă. În plus, cei de la Gaz Metan au anunţat că s-au înţeles cu Pustai pentru o nouă înţelegere.

Victor Piţurcă
Dorit de Cristi Borcea, fostul selecţioner nu este agreat de Nicolae Badea, dar nici de suporteri ori oamenii din Ministerul de Interne. Din această cauză şi Piţurcă ezită deocamdată să ia în calcul această variantă.

Cristiano Bergodi
Nicolae Badea a sondat piaţa tehnicienilor străini încă din iarnă. A lucrat bine cu Dario Bonetti şi sunt şanse destul de mari ca înlocuitorul lui Andone să fie un antrenor din afara ţării. Prin birouri s-a vehiculat şi un nume: Cristiano Bergodi, cel care îşi termină contractul cu Modena luna viitoare şi care a fost în cărţi şi vara trecută, înainte de a fi numit Ioan Andone.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.